A24.com.tr » magazin » Eser West’ten kafa karıştıran paylaşım

Eser West’ten kafa karıştıran paylaşım

Eser West’ten kafa karıştıran paylaşım

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017'ye açlığa dayanamayarak veda eden Eser West’ten kafa karıştıran paylaşım.

Survivor'a açlığa dayanamarak veda eden Eser West sosyal medyadan tartışılacak paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

'Survivor 2017' tüm hızıyla devam ederken, adanın iddialı isimlerinden Eser West, açlığa dayanamadığı gerekçesiyle kendi isteğiyle yarışmadan çekilmişti. Eser West'in bu hareketinin yankıları hala sürerken Eser West boş durmuyor. Instagram üzerinden iddialı paylaşımlarda bulunan Eser West'in, adadan ayrılması ve neler söyleyeceği hala merak konusu. İşte Eser West'in instagram paylaşımı...

Survivor’da gönüllüler takımında yarışan Eser West, açlığa dayanamayınca kendi isteğiyle yarışmadan elenmişti. Daha önce bir kere veda konseyine kalan ancak Survivor 2017’de finale kalacak isimler arasında gösterilen Eser West, ayrılık kararının ardından açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. West sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Eser West, yarışmadan ayrılır ayrılmaz daha önce katıldığı Kısmetse Olur programında tanıştığı ve aşk yaşadığı sevgilisi Cansel Çördük ile hasret giderdi.

Bir kahvaltı mekanında çekilmiş fotoğrafı paylaşan Eser West, şu notu düştü: "Sonunda ait olduğum yerdeyim. Huzuru yeniden keşfettim. İnanılmaz desteğiniz yüreğimi kabarttı.

Demek ki, doğru birey yapmışım diyorum. Ve merak etmeyin, sizler bütün gerçekleri öğreneceksiniz. Arkamdan konuşan 1,2 yarı ünlü kişileri ne yazık ki tanımıyorum. Ama ekmek paraları beni konuşmak ise ne mutlu bana."

YORUMLAR
  Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!
Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!