A24.com.tr » dizi haber » Erkan Petekkaya yeni dizisiyle Fox'ta

Erkan Petekkaya yeni dizisiyle Fox'ta

Erkan Petekkaya yeni dizisiyle Fox'ta

Paramparça'dan sonra inzivaya çekilen Erkan Petekkaya, yeni sezonda Dolunay Soysert ve Songül Öden'le başrolünü paylaşacağı diziyle FOX ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Yaz sezonunun sona ermesine haftalar kala televizyon kanalları dizi bombalarını art arda patlatmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in olduğu FOX TV’nin yeni dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul'da başladı.

2017’nin son çeyreğinde yayınlana girecek olan dizinin yapımcılığını Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures üstlenirken, senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler kaleme alıyor.

Proje tasarımı ve kreatif yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı proje, güçlü oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vuracak gibi görünüyor.

Dizide; Rutkay Aziz, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, Burak Yamantürk, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Erkan Petekkaya’nın uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmek ile görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı, FOX’un izleyicisini ekrana kilitleyecek yeni dizisinin hazırlıkları son hızla sürüyor. 

YORUMLAR
  2018 yılında dünyamızı bekleyen 10 kabus senaryosu
2018 yılında dünyamızı bekleyen 10 kabus senaryosu