A24.com.tr » magazin » Erhan Çelik bitti dedi Gülben Ergen'den cevap gecikmedi

Erhan Çelik bitti dedi Gülben Ergen'den cevap gecikmedi

Erhan Çelik bitti dedi Gülben Ergen'den cevap gecikmedi

Erhan Çelik'in geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda söylediği sözlere Gülben Ergen'den yanıt gecikmedi.

 Ünlü sanatçı Gülben Ergen sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Gülben Ergen ve Erhan Çelik geçtiğimiz aylarda 2 yıllık evliliklerine son verdiler. Televizyoncu Erhan Çelik, 2014 yılında evlendiği ve iki yıl evli kaldığı Gülben Ergen’le boşanma sürecine dair açıklamalar yaptı.

Cengiz Semercioğlu'na konuşan Çelik, “Gülben Ergen’le ortada bir şey yokken bir anda boşandınız. Neler oldu?” sorusuna, “Zaten ‘ortada’ bir şeyin olmaması doğal değil mi? Biten herhangi bir şey değil, evlilik. Evliliklerde yaşananlar zaten ortaya saçılmaz” şeklinde yanıt verdi.

Gülben Ergen ile yaşadığı evlilik hakkında, “Ben bu konuda konuşmayacağım. Yaşandı, bitti. Geride kaldı. Dönüp arkama bakan bir yapım hiç olmadı” diyen Çelik, yeniden evlenmek istediğini de şu sözlerle anlattı:

“Sadece evlenmek değil, yeniden çocuk sahibi de olmak istiyorum. Benim için dünyadaki en değerli şey aile. Onun sıcaklığı ve huzurunu Allah nasip ederse doğru insanla, yeniden yaşamak istiyorum.”

GÜLBEN ERGEN'DEN YANIT GECİKMEDİ
Bu açıklamalar sonrasında ise Gülben Ergen'den yanıt gecikmedi.Erhan Çelik'in yaşandığı bitti sözlerinden sonra Gülben Ergen instagram hesabından fotoğraf paylaşarak, "İşte hayat bu, bitti bütün dertler, yerine aldı gülmeler" ifadelerini yazdı.

 

YORUMLAR
  Ünlü oyuncu Çocuklar Duymasın'a geri döndü
Ünlü oyuncu Çocuklar Duymasın'a geri döndü