A24.com.tr » yaşam » Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 3. köprünün açılışında yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun Artvin'de saldırıya uğramasını da değerlendirdi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi:

-15 Temmuz bu oyunun bozulduğu tarih olmuştur. Ne yüce bir milletsiniz ya, ne güçlü bir milletsiniz ya. Bu milletle övünmeyeceğiz de kimle övüneceğiz ya. Ruhunu ve bedenini Pensilvanya’daki şarlatana esir etmiş küçük bir kesim dışında, milletimiz tüm renkleriyle istiklalinin ve istikbalinin yanında yer almıştır. Bir yanda ruhunu bedenini aklını pensilvanya’daki şarlatana teslim edenler, bir tarafta da aklını ruhunu bedenini her şeyini Allah’a teslim edenler. İşte fark bu. Darbeyi planlayanlar bu girişim başarılı olsa da olmasa da TSK’mız başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin ciddi bir zaafiyete düşeceğini sanıyorlardı. Öyle olmadığını görünce PKK’yı ve DAEŞ’i kullanarak gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdiler.

BİRLİK MANZARASINI HEDEF ALDILAR

- Türkiye terörle mücadelede geri adım atmayınca, üstelik bir de Cerablus operasyonunu başlatınca yeni oyunlar peşine düştüler. Dün Artvin'de CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı işte bu çerçevede değerlendirmemiz gerekiyor. Artvin'de, Sayın Kılıçdaroğlu nezdinde ülkemizin, 7 Ağustos'ta Yenikapı'da, Cumhurbaşkanıyla Başbakanıyla Genelkurmay Başkanıyla CHP ve MHP genel başkanlarıyla sivil toplum kuruluşlarıyla tüm toplum kesimleriyle sergilediği birlik ve beraberlik manzarası hedef alınmıştır. Bunları bu çıldırtmıştır. Bu vesileyle ben bir kez daha Sayın Kılıçdaroğlu'na ve beraberinde bulunan tüm arkadaşlarına şahsım, milletim adına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Kendisine bu terör saldırısı karşısında gösterdiği soğukkanlı ve sağduyulu duruş için de teşekkür ediyorum."

SAĞDUYULU VE SOĞUKKANLI DURUŞU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

-Kendisine bu terör saldırısı karşısında gösterdiği soğukkanlı ve sağduyulu duruş için teşekkür ediyorum. Şehit olan askerimiz için Allah’tan rahmet diliyorum.

CİZRE SALDIRISI...

-Bu sabah Cizre’deki polislerimizi hedef alan bombalı saldırı, şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Cizre halkı geçtiğimiz yıl yaşanan hadiselerde, bölücü örgütün gerçek yüzünü görüp teröristleri kazdıkları çukurda debelenmeye terk etmiş, devletinin yanında yer almıştı. Bu saldırı Cizre halkından intikam saldırısıdır. Pazartesi Gaziantep’e gidiyorum, başsağlığına gidiyorum.

YORUMLAR
  Jennifer Lopez'den şaşırtan çıplaklık itirafı!
Jennifer Lopez'den şaşırtan çıplaklık itirafı!