A24.com.tr » ajanda » Enes Doğan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Enes Doğan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Enes Doğan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kısmetse Olur evinde eleme heyecanı yaşanırken eve yeni giren damat adayı Enes Doğan kızların dikkatlerini üzerine topladı. Kısmetse Olur Enes Doğan kimdir?

 Kısmetse Olur'da entrika ve gürültü, patırtı final gecesinde de eksik olmadı. Kısmetse Olur evine yeni giren Enes Doğan ise kime talip olacak merak konusu.

Kısmetse Olur 9 Nisan elemesinde sürpriz yaşandı. Kısmetse Olur evinde kim elendi sorusunun yanıtı için gelinler evinden Tuğçe, damatlar evinden ise Akın ayağa kalkan isimler oluyor. Tuğçe damat adaylarından Emre ile yeni bir ilişkiye yelken açmışken isminin çıkması ile şoka giriyor. Emre de müstakbel eş adayının elenmesinin gerilimini yaşıyor. Sunucu Seda Güler sürpriz sonucu açıkladığında herkes derin bir nefes alıyor. Çünkü bu hafta evden elenen olmadı. Bunun sebebi ise hafta içinde Şehmus Yücel'in diskalifiye olmuş olmasıydı.

Peki Kısmetse Olur evine yeni gelen Enes Doğan kimdir? Şehmus'un yerine eve gelen yeni damat adayı Enes Doğan, 25 yaşında. İlk günden Melis ile didişen damat adayı Enes Doğan, Rabia'ya talip olacak.

Akrep burcu olan Enes Doğan, daha önce hiç evlenmemiş. Enes Doğan, hafta içinde diskalifiye olan Şehmus Yücel'in yerine geldi.

YORUMLAR
  Bunları biliyor muydunuz?
Bunları biliyor muydunuz?