A24.com.tr » yaşam » 'Enayi' dövmeli adam moda tasarımcısı çıktı

'Enayi' dövmeli adam moda tasarımcısı çıktı

'Enayi' dövmeli adam moda tasarımcısı çıktı

İstanbul Beyoğlu'nda üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Özge P.'ye bonzai sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 'enayi' dövmeli adam Adem A. ilk kez konuştu.

İstanbul'un göbeğinde gündüz vakti 'bonzai' krizine girerek sosyal medyanın ve Türkiye'nin gündemine oturan üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Özge P.'ye bonzai tedarik ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 'Enayi' dövmeli adam Adem A.'nın polise verdiği ifade ortaya çıktı. İfadesinde genç kızı tanımadığını belirten 'Enayi', "Bana ne içiyorsun" diye sordu. Ben de "Bonzai" dedim. Sonra ben ona sordum. O da bana taş içtiğini söyledi. Ben de "Taşa paramız yetmez. İstersen beraber Bonzai alalım" dedim." diye konuştu.

Serbest kalmasının ardından röportaj veren Adem A.'nın röportajda söyledikleriyle karakolda verdiği ifade arasında bir çok tutarsızlık göze çarptı.

Görgü tanıkları, genç kıza bir kişinin uyuşturucu madde verdiğini ve daha sonra bu kişinin polislere haber verildiğinde olay yerinden kaçarak ayrıldığını söyledi. Kaçan şüphelinin alnında "Enayi" yazılı, gözlerinin altında ise yaş şeklinde dövmelerin bulunduğu belirtildi.

ADAM YARALAMADAN SABIKASI VAR

İstanbul Emniyeti Güven Timleri, kısa sürede açık kimliği tespit edilen o şüpheliyi Taksim Bereketzade Mahallesi'nde gözaltına aldı. Şüpheli Adem A. (30) yasal işlemleri emniyete götürüldü. Özge P.'nin (25) arkadaşı olmadığı ve kendisine uyuşturucu maddeyi veren kişi olduğu iddia edilen Adem A.'nın geçmişte 'Kasten adam yaralama' suçundan sabıka kaydı çıktı. Genç kızın polisteki ifadesinde "Bana uyuşturucu verdi. İçtik. Tanımam ve detaylı hatırlamıyorum" dediği bilgisine ulaşıldı.

MODA TASARIMCISI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Genç kız ve Adem A.'ya savcılık talimatı ile uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Uyuşturucuyu para karşılığında vermediği iddia edilen, genç kızı tanımadığını söyleyen ve mesleğini 'Moda Tasarım' olarak belirten Adem A. da ifadesinde özetle, "Ben sokakta insanlardan 1'er lira istiyordum. Sokakta o kızı gördüm. Ondan da para istedim. Bana 1 lira verdi. Sonra "Bana ne içiyorsun" diye sordu. Ben de "Bonzai" dedim. Sonra ben ona sordum. O da bana taş içtiğini söyledi. Ben de "Taşa paramız yetmez. İstersen beraber Bonzai alalım" dedim. Biraz o para verdi, biraz da ben verdim ve 10 liraya Bonzai aldık. Beraber içtik. Sonra kendisini kaybetti. Ardından da esnaf geldi. Bana uyuşturucu satıcısı gibi tepki gösterdiklerinde ben de olay yerinden ayrıldım. Kızı normalde tanımıyorum" dedi. 

YORUMLAR
  Bir dönem Yeşilçam'ın aranan çocuk oyuncusuydu... Büyüdükten sonra hem kendi hem mesleği değişti...
Bir dönem Yeşilçam'ın aranan çocuk oyuncusuydu... Büyüdükten sonra hem kendi hem mesleği değişti...