A24.com.tr » medya » En çok hangi gazeteler konuşuldu?

En çok hangi gazeteler konuşuldu?

En çok hangi gazeteler konuşuldu?

Medya Takip Merkezi (MTM), her hafta düzenli olarak yayınladığı araştırma raporuyla medya dünyasının gündemini belirledi.

MTM'nin medya araştırmasının 15-21 Mayıs 2017 tarihlerindeki raporu yayınlandı. Araştırmayla basında öne çıkan gazeteler belirlendi. İşte o araştırmanın detayları...

Geçen haftanın en çok konuşulan gazetesi, FETÖ'ye karşı sert muhalefetine rağmen bu örgüte yönelik sorşturmaya maruz kalan Sözcü gazetesi oldu. Sahibi Burak Akbay hakkında gözaltı kararı verilen gazeteyle ilgili 369 haber yapıldı.

Terör soruşturması kapsamında yönetici ve yazar kadrosu tutuklu bulunan Cumhuriyet gazetesi, hakkındaki 364 haberle geçen hafta en çok gündeme gelen ikinci gazete oldu.

Doğan Yayın Grubu'nun amiral gemisi olarak nitelendirilen Hürriyet gazetesi geçen hafta en çok gündeme gelen gazeteler sıralamasında üçüncü sırada yer aldı. Gazeteyle ilgili 260 haber yapıldı.

Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Sabah gazetesi 98 haber, Demirören Medya Grubu'na bağlı Milliyet gazetesi 74 haberle 15-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında en çok konuşulan gazeteler arasına girdi.

YORUMLAR
  Vatanım Sensin dizisinin 43. bölümünde Azize ailesine kavuşuyor!
Vatanım Sensin dizisinin 43. bölümünde Azize ailesine kavuşuyor!