A24.com.tr » medya » En çok hangi gazete konuşuldu?

En çok hangi gazete konuşuldu?

En çok hangi gazete konuşuldu?

Medya Takip Merkezi (MTM), her hafta yaptığı medya araştırmasının raporunu yayınladı. Araştırmayla medya dünyasının gündemi belirlendi.

MTM'nin medya araştırmasının 11-17 Eylül 2017 tarihlerindeki raporu yayınlandı. Araştırmayla basında öne çıkan gazeteler belirlendi.

İşte o araştırmanın detayları...

Geçen hafta medyada en çok konuşulan gazete Doğan Medya Grubuun amiral gemişi Hürriyet oldu. Gazete hakkında 300 haber yapıldı.

İkinci sırada terör soruşturması kapsamında yönetici ve gazetecileri tutuklu bulunan Cumhuriyet gazetesi var. Cumhuriyet'le ilgili davalar basın tarafından yakından takip edildi ve 283 habere konu edildi.

11 Eylül tarihli duruşmada Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, Cumhuriyet Vakfı İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, köşe yazarı Kadri Gürsel, muhabir Ahmet Şık ve muhasebe çalışanı Emre İper'in tutukluluk hallerinin devamına karar verilmiş, bir sonraki duruşma 25 Eylül tarihine ertelenmişti.

Terör soruşturmasına maruz kalan bir diğer gazete Sözcü, 157 haberde yer alarak en çok konuşulan gazeteler sıralamasında üçüncü oldu.

İktidara yakın yayınlarıyla bilinen Yeni Akit ve Demirören Medya Grubu'ndan Milliyet, 102'şer haberle 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında en çok konuşulan gazeteler arasında yer aldı.

YORUMLAR
  Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...
Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...