A24.com.tr » ajanda » Emre Ubeyli kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Emre Ubeyli kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Emre Ubeyli kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kanal D'nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'un damat adaylarından Emre Ubeyli, programdaki açıklamaları ve davranışlarıyla dikkat çeken isimlerin başında geliyor.

Kısmetse Olur'da adı sık sık tartışmalara ve aşk dedikodularına karışan Emre Ubeyli, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor.

HAYATI

23 yaşında memleketi Kayseri olan Emre Ubeyli İstanbul'da ikamet etmektedir. Açıköğretim Fakültesi Spor Yönetimi bölümünden mezun olan Emre Ubeyli; Fitness Antrenörü olarak çalışmaktadır. İstanbul'da yaşamını sürdüren Emre Ubeyli; açık kahverengi gözlere ve 88 santim boya ve 78 kilo ağırlığa sahiptir. Fiziken oldukça hoş ve çekici bir görünüme sahip olan Emre Ubeyli; Koç burcu olması ile onun ne kadar kendinden emin olduğunu ve liderlik vasfını taşıdığını göstermektedir.

INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

Yarışmacılar arasında oldukça etkili isimlerden olan hem yakışıklılığı hem de yarışmadaki farklı düşünceleri ve duruşuyla kızların ekran başına kilitlenmesine sebep olan isimlerden birisidir. Erkekler arasında maço erkek tartışması yaşanan kısmetse olur programında Emre Ubeyli ve Serhan arasında bu konuda farklı görüşler ortaya çıkmıştır. Bu durumun henüz tatlıya bağlanmamış olması bu tartışmaların süreceğini de göstermektedir. Yarışma içerisinde istediği gelin adayını bulabilecek şansa sahip olan Emre Ubeyli; bunu başaran adaylardan olacak mı; zamanla göreceğiz.

YORUMLAR
  Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....
Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....