A24.com.tr » magazin » Elçin Sangu'nun başroldeki partneri kim oldu?

Elçin Sangu'nun başroldeki partneri kim oldu?

Elçin Sangu'nun başroldeki partneri kim oldu?

Kiralık Aşk dizisiyle geniş hayran kitlesi edinen başarılı oyuncu Elçin Sangu,Gülizar adlı diziyle izleyici karşısına çıkacak. Sangu'nun başrolü paylaşacağı oyuncu belli oldu.

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Dizinin başrol oyuncuları belli oldu.

Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yapacağı ‘Gülizar’ dizisinin kadrosunda ünlü isimler var.

Kanal D'de yayınlanacak olan projede Elçin Sangu’nun partneri Berk Erçer oldu.

İki yıl aradan sonra ekrana dönen Erçer’in diziye dahil olduğunu duyan Sangu’nun fanları, haberi sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Berk Erçer kimdir?

9 Kasım 1983 doğumlu oyuncu Berk Erçer, İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım ve Fotoğraf bölümünde alan oyuncu, fotoğraf çekmeye çok meraklı olduğu için bu bölümde okumayı tercih etmiş. İstanbul'a karşı ayrı bir hayranlığı olan ünlü oyuncu, şehirde de bol bol fotoğraf çekmeyi seviyor.

Profesyonel bir fotoğrafçı olan Erçer, oyunculuğa adım atsa da bu zevkinden vazgeçmemiş. Üniversite yıllarında fotoğrafçılığın yanında oyunculuğa da ilgi duyan Berk Erçer'i aslında daha önceki yıllardan da tanıyoruz. Doktorlar dizisinin 2. ve 3. sezonlarında yer alan oyuncu, o dönemde daha çok yolun başında, oyunculuk anlamında henüz yeni bir dönemdeydi. Ardından ilk dikkatimizi çekişi, Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve diziye sonradan dahil olan Fahriye Evcen'in başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin oyuncu kadrosunda yer almasıyla oldu.

Erken final yapan dizinin ardından, yine 2014 yılında sezon finali yapmasına yakın Medcezir dizisinin kadrosuna dahil oldu. Burada Selim Serez'in eşi Ender Serez'e aşık bir adamı canlandıran ünlü oyuncu, diziden ayrıldıktan sonra, başrollerini Sedef Avcı ile paylaştığı ATV'de yayımlanan Bedel dizisi ile ekrana geldi.

Kemikli yüz yapısı ve atletik vücudu ile son dönemin en ilgi çeken oyuncularından biri olan Berk Erçer, televizyon dünyasının hareketli dünyası yerine, magazinden uzak sakin, kendi halinde bir yaşantıyı tercih ediyor. Dizi oyunculuğunun yanı sıra, çeşitli reklam filmlerinde de yer almıştır.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...
Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...