A24.com.tr » magazin » El Bab şehidi Gamze Özçelik'in arkadaşı çıktı (Gamze Özçelik kimdir)

El Bab şehidi Gamze Özçelik'in arkadaşı çıktı (Gamze Özçelik kimdir)

El Bab şehidi Gamze Özçelik'in arkadaşı çıktı (Gamze Özçelik kimdir)

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'da yürütülen operasyonlar sırasında terör örgütü DEAŞ'ın alçak saldırısı sonucunda şehit olan 5 askerden Piyade Uzman Çavuş Selim Topal, Gamze'yi yasa boğdu.

 El Bab'da şehit düşen 5 askerden biri Gamze Özçelik'in arkdaşı çıktı.

El Bab'ın kuzeydoğusunda bulunan Suflaniyah bölgesinde bombalı araçla saldırısı sonucu 5 asker şehit oldu. Şehit olan 5 askerden Piyade Uzman Çavuş Selim Topal, oyuncu Gamze Özçelik'in arkadaşı çıktı. Şehit Selim Topal'ın fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Özçelik, duygusal bir de yazı yazdı. Özçelik, Şehit Topal'ın şehit olan arkadaşları için nasıl üzüldüğünü ve ağladığını anlattı. Gamze Özçelik paylaşımının altına şunları yazdı:

"Lütfen gerçek olmasın. Daha geçen gün konuştuk seninle. Şehit olan, gazi olan arkadaşların için ağlıyordun, mazlumlara üzülüyor, savaş altında yoklukla savrulan çocuklar için dertleniyordun. Yazıyorum şimdi sana 'iyi misin' diyorum; cevap alamıyorum. 'İyi misin' lütfen yazsana? Dostum oldun sen benim. Hayri de seninle miydi? Söylesen ya! Hep düşünürdüm 'sen şehit olsan ne yaparım' diye. Gönlü güzel, yüzü güzel insan. 'Umut olmak için oralardayız' diyordun hep. Sizde ki nasıl bir vefa? İki günde iki gönüldaşımı kaybettim. Neden böyle oluyor söylesen ya? Neden sizleri yolcu bile edemediğim, uzakta olduğum zamanlar da gidiyorsunuz biri bana açıklasa ya? Allah'ım ailesine sabır ver. Allah'ım. Ahh."
Gamze Özçelik'in o paylaşımı:

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik 26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Sanatçı başak burcudur. 60 kilogramağırlığında ve 173 boyunda olduğu bilinmektedir. Sanatçının göz rengi kahverengi, saç rengi sarıdır. Tülin Aybay ve Talat Özçelik’in kızları olan Gamze Özçelik Maltepe Anadolu Lisesinde okuduktan sonra Bilgi Üniversitesinde eğitim almaya başlamış ve 2000 yılında Miss Türkey yarışmasında ikinci seçilmiştir. Sanatçının sadece bir hayır defilesinde podyuma çıktığı bilinmektedir ve Popstar isimli yarışmada da sunuculuk yapmıştır. Sanatçının asıl kendini göstermek istediği yer podyum değil televizyon programları ve dizilerdir.

Seni Seviyorum adını taşıyan bir tiyatro oyununda oynamış olan Gamze Özçelik kariyerine Arka Sokaklar dizisinde devam etmiştir. Dizileri arasından Tatlı Hayat, Serseri ve Fatih adındaki diziler ile büyük ün toplamıştır. Sanatçı 2004 yapımı olan Hırsız Var adlı sinema filminde de oynamıştır. Ayrıyeten Buzdans adlı ve Türkstar adlı programlarda ise sunuculuk yaptığı bilinmektedir. Haziran 2008’de Uğur Pektaş ile evlenmiş olan Özçelik bu evlilikten Mehmet Pektaş’ı dünyaya getirmiştir. Sanatçıların evliliği ise 2011 yılında son bulmuştur.

YORUMLAR
  'Süper Ay' İstanbul semalarında
'Süper Ay' İstanbul semalarında