A24.com.tr » magazin » Ekranlara yeniden dönüyor

Ekranlara yeniden dönüyor

Ekranlara yeniden dönüyor

Barış Manço'nun yıllardır hafızalardan silinmeyen yarışma programı '7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk' yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Barış Manço'nun yıllar boyunca sunduğu ve hafızalardan silinmeyen, herkesi ekranlara kilitleyen yarışma programı  '7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk', Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço tarafından yeniden ekranlara taşınmaya hazırlanıyor.

Usta sanatçı Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, yıllar önce babasının başlattığı ”7’den 77’ye Adam Olacak Çocuk” programını İzmir MaviBahçe Yaşam Merkezi’nde canlı olarak gerçekleştirdi.
İzmir MaviBahçe Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen, miniklerin ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Doğukan Manço çocuklara, ‘Arabada emniyet kemerini takıyor musun?’, ‘Evde anne ve babana yardım ediyor musun?’, ‘Piknikte çöpleri ne yapıyorsun?’ -gibi öğretici sorular yöneltti. Yarışmaya katılan minikler, soruları birbirinden güzel yanıtlar verdi.

Etkinlik süresince Manço, çocukların söylediği şarkılara eşlik etti. Sempatik şarkıcı Manço, çocukları hem eğlendirdi hem de onlara öğütler verdi.

“BENİM İÇİN ONUR VERİCİ"
Program sonunda fotoğraf çektirmek isteyen küçük hayranlarını kırmayan Manço, ‘Sevgili babam Barış Manço’nun bu nesle akmış olması çok gurur verici bir şey. Onun şarkıları ve öğretilerinin Türkiye’de hala önemli bir yerde olduğunu düşünüyorum. Bu projeyi televizyonda hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR
  Birbiriyle akraba olan ünlü isimler...
Birbiriyle akraba olan ünlü isimler...