A24.com.tr » magazin » Eda Erol'dan nişanlısı Alişan'a destek

Eda Erol'dan nişanlısı Alişan'a destek

Eda Erol'dan nişanlısı Alişan'a destek

Ünlü şarkıcı Alişan'la evlilik yolunda olan Eda Erol, nişanlısının bir röportajındaki tepki çeken maço tarzdaki açıklamaları hakkında konuştu. Erol, Alişan'a tam destek verdi.

Alişan'ın geçtİğimiz günlerde verdiği röportajda"Çok güzel, çok alımlı, çok ateşli, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür, hatta Terliğimi de ayağıma getirecek" röportajı olay olmuştu. Eda Erol, Alişan'ın sözlerini destekleyerek "Terlik de götürürüm yardım da ederim" dedi.

"TERLİK GÖTÜRÜM, BÜYÜKLERİMDEN BÖYLE GÖRDÜM"

Tatil için Amerika'ya giden Alişan'ın nişanlısı Eda Erol, Türkiye'ye döndü. Çok tartışılan röportaj hakkında Eda Erol'a "Alişan'a terlik götürür müsün?" diye soruldu. Eda Erol şöyle cevap verdi:

Tabii ki götürürüm. Enişteme götürüyorum. Evde birçok yardımcımız olmasına rağmen her zaman "Bir şey içer misiniz, yer misiniz" diye sorarım. Terliklerini götürürüm, yardım da ederim. Bunlar beni eksiltmez. Ben annemden, büyüklerimden böyle gördüm.

DÜĞÜN TARİHİ CUMHURBAŞKANI'NIN PROGRAMINA GÖRE AYARLANACAK

Evlilik tarihi için Alişan'ın Cumhurbaşkanı ile görüşüp tarih belirleyeceğini söyleyen Eda, düğünün kasım ayı gibi olacağını söyledi.

EDA EROL: ESTETİĞİM YOK

Eda Erol estetik haberleri için de şöyle yanıt verdi: Sadece kilo verdim. Estetiğe karşı değilim. Mutsuzsa yaptırır insan, ama bende hiç estetik yok. Ben o fotoğraflarda çok küçüğüm. Biz kadınlar yaş aldıkça gelişiyoruz. Orada çocuğum. Keşke vücuttan da verselermiş fotoğrafı, ne kadar iri olduğumu görürlerdi. Üç senedir pilatesi hiç bırakmadım. 

YORUMLAR
  Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...
Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...