A24.com.tr » magazin » Ece Seçkin'in makyajsız hali şok etti

Ece Seçkin'in makyajsız hali şok etti

Ece Seçkin'in makyajsız hali şok etti

'Adeyyo' şarkısıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ece Seçkin, ınstagram hesabından makyajsız halini paylaşınca 'Aman Aman' dedirtti.

 Güzel şarkıcı Ece Seçkin, ınstagram hesabından 'yiyosa makyajsız halini paylaş' diyenleri kırmadı ve makyajsız halini paylaştı.

Ece Seçkin paylaşımına şu notu düştü:

"Uzun zamandır "yiyorsa makyajsız halini paylaş" gibi yorumlar alıyordum. Günlük hayatımda çok makyajlı gezem biri değilim ama instagram'ı genelde sahne ve kulis fotoğraflarımı paylaşmak amacıyla kullandığım için beni hep makyajla ve kocaman kirpiklerle görüyordunuz. Bence bir kadının en önemli makyajı yüzündeki gülümseyiş ve gözlerindeki pırıltıdır. Beyler size söylüyorum. Bir kadının kaşını, kirpiğini, boyunu, kilosunu dert edip onları incitmeyin...Bırakın kadınlar gülümsesin, gözleri ışık saçsın...Kızlar size zaten birşey söylememe gerek yok, durumu biliyorsunuz. Alın size..."

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • fatmanur 2017-09-12 14:26:19

    gerçekten çok güzelsin ece abla senin hiç makyaja ihtiyacın yokki seni çok seviyorum çok şaşırmadım zaten senin çok güzel olduğunu biliyordum

  Bu kasabada ölmek ve gömülmek yasak!
Bu kasabada ölmek ve gömülmek yasak!