A24.com.tr » magazin » Ebru Şallı: Cem Yılmaz tüm kadınlara saygısızlık etti

Ebru Şallı: Cem Yılmaz tüm kadınlara saygısızlık etti

Ebru Şallı: Cem Yılmaz tüm kadınlara saygısızlık etti

Adı Cem Yılmaz'la aşk dedikodularına karışan Ebru Şallı, ünlü komedyenin aşkla ilgili bir soruya karşı söylediği iddia edilen "Ateş Et ve Unut" şarkısına sert yanıt verdi.

Geçtiğimiz yaz ayında Ebru Şallı ile kısa bir birliktelik yaşadığı ileri sürülen Cem Yılmaz, 4 gün önce katıldığı 'İkimizin Yerine' adlı filmin galasında muhabirlerin Şallı ile ilgili sorularına 'Ateş et ve Unut' cevabını vermişti. Sosyal medyada takipçilerinin desteğini yanına alan Yılmaz'a köşe yazarları da sayfalarından tepki göstermişti. O sözlerin ardından sessizliğini koruyan Ebru Şallı daha fazla dayanamadı ve Cem Yılmaz'a cevap verdi.

Ebru Şallı 1 ay kadar aşk yaşayıp ayrıldığı Cem Yılmaz'ın sözlerine şu şekilde karşılık verdi: 'Çok ayıp. Tüm kadınlara Tüm kadınlara saygısızlık etmiş. Haddini aşmış. Ağzından çıkanı kulağı hiç duymuyor.'

Ünlü komedyen hatırlanacağı üzere 4 gün önce katıldığı 'İkimizin Yerine' adlı filmin galasına magazin muhabirlerinin 'Aşka inanıyor musunuz?' sorusuna 'İnanmıyorum' dedikten sonra Mustafa Sandal'ın 'Ateş Et ve Unut' şarkısını söylemişti. 

YORUMLAR
  Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia
Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia