A24.com.tr » eğitim » Doğa okulları 2017 bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı?

Doğa okulları 2017 bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı?

Doğa okulları 2017 bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı?

Doğa Okulları’nın 2017 yılı bursluluk sınavı Türkiye genelindeki kampüslerinde 14 ocakta gerçekleştirilmişti. Sınav sonuçları açıklandı mı?

 Doğa Okulları tarafından düzenlenen bursluluk sınavına yoğun bir katılım gösteren öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanmasını dört gözle bekliyor.

Doğa Okulları Ceo'su Devrim Karaaslanlı, bu yıl sınava yaklaşık 80 bin öğrencinin başvuracağını öngördüklerini, ancak beklentilerinin çok ötesinde ilgi olduğunu belirterek, “Her anne babanın en büyük gayesinin çocuklarını iyi bir okulda okutarak güzel bir gelecek sağlamak olduğunu biliyoruz. Eğitimde her gelişmeyi titizlikle inceleyen veliler, bu alanda adeta biz eğitimciler kadar bilgi sahibi. Bu nedenle kurumumuzu seçmeleri bizleri gerçekten gururlandırdı. Sınava başvurarak bize güvenini gösteren herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Dünya Standartlarında Eğitim İmkânı
Doğa Okulları’nda; teknoloji konseptine sahip kampüslerde öğrenciler, Bilgisayar Laboratuvarı, Ipad Sınıfı, 3D Laboratuvarı, Düşler Atölyesi, Dijital Fotoğrafçılık Stüdyosu, Kurgu Odası, Reji Odası, TV Stüdyosu gibi alanların teknik imkânlarından yararlanarak derslerini işliyor. Bu alanlara özgü mesleki deneyimler elde edilirken, gelişen teknolojinin günlük hayata entegrasyonu da sağlanmış oluyor. Doğa Okulları Bilim Kampüsleri’nde “bilime dokunan eğitim” kavramını hayata geçirerek klasik eğitim anlayışının ötesine geçiyor. Öğrenciler bilimin verdiği heyecanı yakalayarak, farklı bakış açıları geliştirerek, deneyimleyerek ve gözlemleyerek yetişiyor.

İş Dünyasıyla Lise Hayatında Tanışma
Doğa Okulları; Dünyanın en saygın ve önemli eğitim akreditasyonu şirketi Pearson tarafından, Türkiye'de ilk defa K-12 seviyesinde onayladığı bir eğitim modeli t-MBA dersleri ile öğrencilerini yetiştiriyor. t- MBA Akademik programı ile öğrenciler Ekonomi, Pazarlama, Para Yönetimi, Girişimcilik, İnsan Kaynakları, Uluslararası İlişkiler ve AB İlişkileri, Yönetim ve Organizasyon, Ticaret Hukuku, Sistem Dinamikleri ve Veri Madenciliği derslerini görüyor. Her sene düzenlenen iş projesi yarışmaları öğrencilere bu derslerde öğrendikleri kavramları pratiğe geçirme şansı tanınıyor.
 

YORUMLAR
  Daha önce görülmemiş eski İstanbul fotoğrafları
Daha önce görülmemiş eski İstanbul fotoğrafları