A24.com.tr » dizi haber » Diriliş Ertuğrul'dan yeni sezonda neler olacak?

Diriliş Ertuğrul'dan yeni sezonda neler olacak?

Diriliş Ertuğrul'dan yeni sezonda neler olacak?

Tarihi günümüze taşıyan, yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğtul dizisinin yeni sezonunda neler olacak?

 Geçtiğimiz sezon ekranlara muhteşem bir bölüm ile kısa bir ara veren Diriliş Ertuğrul dizisininin çekimlerinin Kapadokya'da yapılacağı iddiaları ortaya atıldı. Ancak çok geçmeden iddialara dizinin sosyal medya hesabından yanıt gecikmedi. Açıklamada, çalışmaların yapıldığı şehir ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılmayacağı belirtilerek, Kapadokya çekimleri iddiaları yalanlandı. Her yeni bölümünde ekran başına kilitleyen ve ekranlara geldiği ilk bölümünden bu yana reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul'un üçüncü sezonunda izleyicilerini hangi sürpriz gelişmeler bekliyor?

TRT 1 ekranlarında Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu ve tarihini anlatan Diriliş Ertuğrul dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç ve Kaan Taşanev yer alıyor. Metin Günay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu tarih kokulu dizinin sezon finalinin ardından, 62. bölümünde neler yaşanacak?

Heyecanla beklenen Diriliş Ertuğtul dizisinin yeni sezon bölümünden gelişmeleri, tüyoları, yeni bölüm detaylarını ve son bölüm özetini sayfamızdan güncel olarak takip edebilirsiniz...

diriliş ertuğrul yeni sezon Diriliş yeni sezon Diriliş Ertuğrul yeni sezon gelişmeleri Diriliş Ertuğrul yeni sezon tüyoları

YORUMLAR
  IMDb verilerine göre 2017 Yılının en iyi ilk 10 filmi
IMDb verilerine göre 2017 Yılının en iyi ilk 10 filmi