A24.com.tr » magazin » Dilan Çıtak kimdir kaç yaşında annesi kim?

Dilan Çıtak kimdir kaç yaşında annesi kim?

Dilan Çıtak kimdir kaç yaşında annesi kim?

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak zaman zaman televizyon ekranlarında boy gösteriyor ve izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Dilan Çıtak kimdir?

Dilan Çıtak kimdir? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kaç yaşında annesi kim? İşte Dilan Çıtak hakkında merak edilenler...

İbrahim Tatlıses'in Işıl Kundakçı'dan olan kızı Dilan Çıtak'ın saçları kendi deyimiyle ‘brokoli' modunda!

DİLAN ÇITAK KİMDİR?

İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak'ın kendi kızı olduğunu "Aslını inkar eden bizden sayılmaz" diyerek sosyal medyadan duyurmuştu. İbrahim Tatlıses'in kızı olan Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 İstanbul doğumlu.

"Gönüldaş" anlamına gelen Dilan için "Tatlıses" soyadı ile tüm benzerlik bu kadarla sınırlı değil. Dilan Berklee Müzik Akademisi'nde eğitim aldı, Amerika'da uzun süre kaldı. Burada işte Tatlıses'in oğlu İdo ile yolları çakışıyor. Çünkü tıpkı bir dönem Dilan'ın olduğu gibi İdo da şimdi Berklee'de müzik eğitimi alıyor.

MÜZİK KARİYERİ

Çıtak, 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okumaya başladı. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bırakarak enstürmanına piyano olarak devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı.

2007'de mezun oldu ve Müjdat Gezen konservatuarında batı müziğini kazanarak eğitimine başladı ve bitirdi.

MÜZİK EĞİTİMİ İÇİN AMERİKA'YA GİTTİ

2011'de dil ve müzik eğitimi için Amerika'ya gitti. "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan çeşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. (Harper's Ferry,Wally's Cafe,939 Cafe). Kendi alanında bir çok başarıya imza atmış "The Julliard School"dan mezun Amerikalı bir vokal hocası ile vokal çalışmaları yaptı. Bir yıllık dil ve müzik eğitimi sonrasında Türkiye'ye dönüş yaptı. İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünü kazanarak eğitimine bu alanda devam ediyor.

Sanat okulunda Keman ve Piyano hocalığı yapıyor. Kendi projesi olan Soul Sensation Band'in solistliği ve İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar" projesinde de vokal olarak yer alıyor. Kendisi gibi müzisyen olan Yiğit Çıtak ile evliliği sonrası onun soyadını almıştı.

DİLAN ÇITAK'IN ANNESİ

İbrahim Tatlıses ile ilişki yaşayıp hamile kalan Işıl Çıtak ünlü türkücü bebeği kabul etmediği için onu kendi büyütmüştü. Bunca yıl hiç konuşmayan Işıl Çıtak ikinci kez evlenmişti.

YORUMLAR
  Kanalların Yeni sezon başlangıç tarihleri ne?
Kanalların Yeni sezon başlangıç tarihleri ne?