A24.com.tr » magazin » Derya Şensoy'un da içinde olduğu flaş aşk bulmacası

Derya Şensoy'un da içinde olduğu flaş aşk bulmacası

Derya Şensoy'un da içinde olduğu flaş aşk bulmacası

Olaylı bir şekilde oyuncu Birce Akalay'dan boşanan Sarp Levendoğlu'nun, eski eşinin yeni sevgilisi Can Tunalı’yı takip ettiği ortaya çıktı. Dahası Can da Derya Şensoy’u takip ediyormuş.

İşte yeni sevgilileri deliye döndürecek o iddia ve olayın perde arkaası:

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu geçen aylarda evliliklerine son vermişti. Levendoğlu, Derya Şensoy ile aşk yaşamaya başlarken Akalay ise balet Can Tunalı’ya kalbinin kapılarını açmıştı. İkili hafta sonu yeni birliktelikleriyle ilk kez objektiflere yansırken bu dörtlünün sosyal medya hesaplarından kurdukları aşk zinciri ise kafaları biraz karıştırdı. Eski eşiyle görüşmeyen Levendoğlu’nun, Can Tunalı’yı Twitter’dan takip ettiği ortaya çıktı. Bu takiple kalmayan Levendoğlu ayrıca Akalay ile adına açılmış fan sayfaları 'Birce’nin Gözleri' , 'Birce-Sarp' kullanıcılarını da listesinde tutuyor. Olayın diğer kahramanlarının listesi de ilginç...

Şaşırtan liste!
Birce Akalay ile birlikte olan Can Tunalı, Sarp Levendoğlu’nu takip etmiyor ama Levendoğlu ile aşk yaşayan Derya Şensoy’u takipçi listesine çoktan eklemiş bile... Akalay ise bu karışık takip trafiğinde sadece sevgilisi Can Tunalı’yı takip ediyor. (Akşam)

YORUMLAR
  Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel
Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel