A24.com.tr » magazin » Demet Özdemir kimdir, sevgilisi var mı, kaç yaşında?

Demet Özdemir kimdir, sevgilisi var mı, kaç yaşında?

Demet Özdemir kimdir, sevgilisi var mı, kaç yaşında?

Beyaz Show'un bu akşam konukları arasında yer alan güzel oyuncu Demet Özdemir, ışıltısıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında?

 Beyaz Show bu akşam yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında fırtına gibi esecek. Güzel oyuncu Demet Özdemir de konuklar arasında yer alıyor.

Beyaz Show’un bu haftaki ünlü konukları belli oldu. Beyaz Show’a bu hafta; Sarper Semiz, Jehan Barbur, Yol Project, Evrencan Gündüz, Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı konuk oluyor. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı Beyaz Show 26 Mayıs 2017 Cuma akşamı saat 23.30’da Kanal D’de!

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve sürprizleriyle Beyaz Show yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek. Programa katılacak olan ünlü sanatçı Sarper Semiz, sesi ile büyük beğeni kazanan isim Jehan Barbur, canlı performanslarıyla hayran bırakan grup Yol Project, müthiş yetenek Evrencan Gündüz, ünlü oyuncular Demet Özdemir ve Furkan Palalı, Dünya Şampiyonu olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı programa renk katacaklar...

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 Kocaeli doğumludur. 24 yaşında olan Demet Özdemir balık burcudur. 3 çocuklu bir aileden olan ve en küçük çocuk olan Demet Özdemir annesi ve babasının ayrılması nedeniyle ablasıyla İstanbul'a taşınarak orada yaşamaya başlamıştır. Bengü'nün dans ekibinde yer alarak daha sonra Efes kızları kadrosunda dans etmeye başlayan Demet Özdemir Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut adlı klibinin çekimlerinde de yer almıştır. İlk televizyon denemesini 2013 yılında FOX TV'de yayınlanmış olan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırarak sağlamıştır. Daha sonrasında Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya karakterini canlandıran Demet Özdemir Tut Sözünü adlı sinema filminde ise Demet karakteri ile yer almıştır. Star TV ekranlarında yayınlanmış olan başrollerini Yusuf Çim ile paylaşmış olduğu Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakteri ile kendini iyice tanıtmıştır. Bengü'nün hodri meydan adlı şarkısının klibinde de yer alan Demet Özdemir bugünlerde ise Haziran ayında yayınlanacak olan No:309 adlı dizi için hazırlanmaktadır.

Demet Özdemir'in rol aldığı oyunlar; Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek kokusu. Sinema filmi olarak da Tut Sözünü sinema filminde oynamıştır. Ayrıca Pegasus reklamlarında da yer alan Demet Özdemir başarılı oyuncu karakteriyle dikkatleri çekmiştir.

Fox TV No: 309 Dizi Oyuncuları
Beyti Engin Kimdir
Ceren Taşçı Kimdir
Cihan Ercan Kimdir
Demet Özdemir Kimdir
Fatma Toptaş Kimdir
Furkan Palalı Kimdir
Gökçe Özyol Kimdir
İrem Helvacıoğlu Kimdir
Nurşim Demir Kimdir
Özlem Tokaslan Kimdir
Pelin Uluksar Kimdir
Sevinç Erbulak Kimdir
Suat Sungur Kimdir
Sumru Yavrucuk Kimdir

YORUMLAR
  Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!
Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!