A24.com.tr » dizi haber » Deli Gönül 8. bölüm fragmanı yeni bölüm Türkan dizi sitesi

Deli Gönül 8. bölüm fragmanı yeni bölüm Türkan dizi sitesi

Deli Gönül 8. bölüm fragmanı yeni bölüm Türkan dizi sitesi

Deli Gönül 7. bölüm ile ekranlara geldi. Türkan'ın Kadir hocayla Hatay'a gitme arzusu ancak önündeki zor engeller yeni sorunlara gebe oluyor. Deli Gönül 8. bölüm yayınlandı mı?

 Deli Gönül izleyenleri mest etmeye devam ediyor. Türkan ve Mehmet Kadir Ölçek'in saf ve temiz aşkı dillere pelesenk olmaya başladı.

Deli Gönül son bölümde Türkan'ın yapmak istediği plan ters tepmiş organize edilen davet hem Ahmet'i hem de Türkan'ı endişelendirmişti. Hazırladığı davetin Fatmanur ile Kadir arasındaki buzları eritmesi ve ikilinin yakınlaşmasıyla birlikte Türkan, yaptıklarından pişman olmuştu. 14 Ağustos’ta yayınlanacak olan yeni bölümün tanıtım videosuna göre bu kez Farmanur ile Ahmet arasında sert bir tartışma yaşanacağı ortaya çıktı.

7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Önceki bölümde ağır bir hastalık geçiren Şükran’ın sağlığına kavuşması için herkes dua ederken küçük kızın durumunun iyiye gideceği öğrenilecek. Fatmanur, Ahmet ile evli olmasına rağmen yıllar önce yaşadıklarını hatırlayacak ve Kadir’in kendisine iyi davranması karşısında çaresiz kalacak. Aklını ve kalbini yeniden Kadir’e kaptıran Fatmanur’un Ahmet’ten uzaklaşmaya çalışması ise kocasını oldukça öfkelendirecek. “Senin aklından neler geçiyor?” diye soran Ahmet, Fatmanur’un kendisinden boşanarak Kadir’le evlenmeye çalışacağını düşünmeye başlayacak. Öte yandan Kadir’i kendi elleriyle Fatmanur’a yakınlaştıran Türkan Hoca, neden böyle bir şey yaptığını sorgulamaya başlayacak. Türkan’ın gözyaşlarının damga vuracağı bölümde ikili arasından soğukluk da devam edecek.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ailelerin keyifli vakit geçirdikleri esnada Şükran’ın hastalığının yeniden ortaya çıkması ve evde aniden bayılması herkesi korkuttu. Küçük kızı kucakladığı gibi hastaneye götüren Kadir, onun yoğun bakımda tedavi altına alınmasının ardından rahat bir nefes aldı. Yapılan müdahalelerin ardından sağlığına kavuşan Şükran çevresindekileri yeniden neşelendirdi. 7 Ağustos’ta izleyicinin karşısında olan bölümde gündem olan bir başka konu ise fotoğraf makinesi oldu. Fatmanur’a ait makinenin kendisine geri verilmesinin ardından ona ait tek hatıranın verilmesine sinirlenen evdekiler Kadir’e kızdı. Fatmanur’un da yadigar olan yüzüğü geri vermesini isteyen yaşlı kadın bu isteğini Kadir’e iletti.

 

YORUMLAR
  Fatih Portakal'dan Erdoğan dövmesi geldi
Fatih Portakal'dan Erdoğan dövmesi geldi