A24.com.tr » medya » Darbeyi anlatan film geliyor

Darbeyi anlatan film geliyor

Darbeyi anlatan film geliyor

Yapımcı İsmail Özer, 15 temmuz darbe girişimlerini konu alan büyük bütçeli bir film için düğmeye bastı. Filmin adı ‘17-25-15 Paralel Darbe’ olacak.

 15 temmuz darbe girişimini tüm dünyaya anlatmak için çekilecek film için düğmeye basıldı.

Eşrefpaşalılar, Aynadaki Düşman gibi filmlerin yapımcısı İsmail Özer, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimlerini konu alan ‘17-25-15 Paralel Darbe’ adlı filmi çekmek için hazırlıklara başladı. ‘FETÖ, darbe girişiminde başarılı olsaydı ne olurdu?’ sorusuna iddialı bir yapımla cevap vermeye hazırlanan Özer, “ Bu filmle, çektiğimiz acıları, sıkıntıları, bu terör örgütünün ne kadar tehlikeli olduğunu ve olabileceğini bütün dünyaya anlatacağız “ dedi. Türkiye’nin en yüksek bütçeli filmi olacak diyen ünlü yapımcı “Film hem İngilizce hem de Türkçe çekilecek” dedi. Hollywood filmlerin bütçesinde Dünya standartlarında bir aksiyon ve politik film olmasını istediklerini vurgulayan Özer, “Bir rakam söylemek istemiyorum ama bir Hollywood filminin bütçesi ne kadarsa bizim oluşturduğumuz bütçe de o kadar olacak. Hollywood standartlarında bir film yapacağız. Bunun için bir bütçe hazırladık.” diye konuştu.

Silikon makyaj

Sayın Cumhurbaşkanımızı canlandıracak oyuncuya silikon makyaj uygulayacağız. Yani filmde seyirci birebir Sayın Cumhurbaşkanımızı görecek.

Alman aktör

Alman oyuncu Armin Muller Stahll’ın terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’i canlandırmasını istiyoruz.

Boğaziçi Köprüsü yıkılacak

Filmde görsel efekt süpervizörlüğü yapacak Serkan Semiz ise filmin en önemli sahnesinin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olan Boğaziçi Köprüsü’nde patlama ve yıkılma görüntüsü olacağını, bunun için köprünün bir bölümünü birebir ölçülerde inşa edileceğini belirtti.

YORUMLAR
  Ekmekte mide bulandıran sahtekarlık!
Ekmekte mide bulandıran sahtekarlık!