A24.com.tr » politika » Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere çağrı

Denizli'de partililerle buluşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ile girilen kriz sürecine ilişkin değerlendirmede bulunurken, gurbetçilere de mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı için geldiği Denizli'de vatandaşlara seslendi. Gündeminde Almanya ile yaşanan Adil Öksüz krizi olan Erdoğan, ""Almanya'daki vatandaşlarımıza hatırlatma yapıyorum. Almanya'daki seçimlerde birilerine ders vereceksiniz. Bunlar Türkiye aleyhine kampanya yürüttüler. Bunlara orada en güzel dersi vermelisiniz. Sen oyunu Türkiye'ye düşmanlık yapmayanlara ver" dedi.

"HİÇBİR ŞEYİ YARIM BIRAKAMAYIZ"

Öyle bir mücadelenin içinden geçiyoruz ki ne ekonomide ne güvenlikte ne yatırımlarda ne uluslararası ilişkilerde hiçbir şeyi yarım bırakamayız. 15 Temmuz'da hep birlikte bir şey gördük, ülkemizin ve milletimizin düşmanları, hem içerde hem dışarda, ne yapıyor, pusuda bekliyor. Türkiye'nin en küçük bir zafiyet göstermesi halinde, üzerimize çullanmak üzere el ovuşturanlara bekledikleri fırsatı, Allah'ın izniyle vermeyeceğiz. Bunun için öncelikle bize, Ak Partililere çok büyük görev düşüyor. Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderi, birbiriyle bütünleşmiştir bunu böyle biliniz. Biz zayıf düşersek, Türkiye de zayıf düşer."

"ONLARA GÜZEL BİR DERS VERİN"

Tabii rahatsız oldular. Hemen hop oturup hop kalkmaya başladılar. Daha çalışacağız, gayret etmemiz lazım. Şu anda Avrupa'da bizi dinleyen kardeşlerime sesleniyorum; demokratik hakkınızı sandıklarda en ideal şekilde vermek suretiyle bir defa bunlara orada en güzel dersi vermelisiniz."  

YORUMLAR
  Ülke yöneten kadınlar
Ülke yöneten kadınlar