A24.com.tr » dizi haber » Çukur ne zaman başlıyor - Çukur 1. bölüm fragmanı - dizi haberleri

Çukur ne zaman başlıyor - Çukur 1. bölüm fragmanı - dizi haberleri

Çukur ne zaman başlıyor - Çukur 1. bölüm fragmanı - dizi haberleri

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Çukur dizisinin yayın tarihi belli oldu. Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek'in baş rollerini paylaşacağı Çukur dizisi fragmanı yayınlandı.

 Çukur dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlanırken hayranları şimdiden ilk bölüm için sabırsızlanmaya başladı.

Ay Yapım imzalı Çukur dizisi için geri sayım sürerken yeni görüntüler ortaya çıktı. Çiftin Kız Kulesi’nden Paris’e uzanan romantik yolculuğunun ekrana geldiği aşk dolu sahneler merak uyandırdı. Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum’un yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncularını, usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş ile bir araya getiren ‘Çukur’, 23 Ekim Pazartesi günü ekranlara ‘merhaba’ diyecek.

ÇUKUR KONUSU

Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...
Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...