Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Club Brugge 3-3 Medipol Başakşehir GENİŞ MAÇ ÖZETİ GOLLER

A24.com.tr » spor » Club Brugge 3-3 Medipol Başakşehir GENİŞ MAÇ ÖZETİ GOLLER
Club Brugge 3-3 Medipol Başakşehir GENİŞ MAÇ ÖZETİ GOLLER

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalma mücadelesi veren temsilcimiz Medipol Başakşehir, Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda karşılaştı. Temsilcimiz deplasmandan 3-3'lük avantajla dönüyor.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu maçında Medipol Başakşehir, Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşı karşıya geldi. Başlama saati 22:00 olan mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Mazzoleni yönetti. Onun yardımcılıklarını Fabiano Preti ve Giacomo Paganessi yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Luca Pairetto'ydu.

MAÇ ÖZETİ

DAKİKA 5 - Ev sahibi ekip Emmanuel Bonaventure’nin golü ile öne geçiyor. Orta sahada kaptırdığımız top sonrasında Lior Refaelov’un pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Emmanuel Bonaventure topu yaya doğru sürüyor ve yerden vuruşu ile meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturuyor.

DAKİKA 16 - Maalesef bir kez daha top ağlarımızda… Stefano Denswil ceza yayının gerisinden kullanılan serbest vuruşta topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor: 2-0.

DAKİKA 59 - GOOOOOOOOOLLLLLLL!!!! Temsilcimiz Marcio Mossoro ile durumu 2-1’e getiriyor! Sağ çaprazda rakibinden topu çalan Mahmut Tekdemir pasını ceza yayı gerisindeki arkadaşı Marcio Mossoro’ya gönderiyor. Marcio Mossoro ceza yayına girer girmez sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ve topu iki direğin birleştiği sol üst köşeden filelerle buluşturuyor.

DAKİKA 64 - GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!! Turuncu lacivertliler Eljero Elia ile 2-0 geriye düştüğümüz müsabakada 2-2’yi yakalıyor!

DAKİKA 74 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!!!!!!!!!! Temsilcimiz Marcio Mossoro ile öne geçiyor! Güzel paslaşmaların ardından sol çaprazda topla buluşan Edin Visca ara pasını ceza sahası içi sol çaprazına hareketlenen Marcio Mossoro’ya gönderiyor. Marcio Mossoro kaleci ile karşı karşıya pozisyonda aşırtma vuruşunu yapıyor ve topu sol üst köşeden filelerle buluşturuyor. 2-3.

DAKİKA 78 - Yine sahneye çıkan Denswil, Volkan Babacan’ı frikikten bir kez daha avladı: 3-3.

İLK 11'LER

Club Brugge: Horvath, Mechele, Engels, Denswil, Palacios, Nakamba, Vormer, De Bock, Refaelov, Bonaventure, Perbeta

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Visca, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Elia, Mossoro, Adebayor  

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

Avrupa Kupaları'ndaki 7. maçına çıkacak olan Başakşehir henüz galibiyet ile tanışamadı (2B 4M).

Belçika takımları, Türk takımlarıyla oynadığı son 10 maçın sadece birini kaybetti (6G 3B) ve son beş maçı kazandı.

Başakşehir Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı üç maçta da yenildi ve hepsinde ikişer gol yedi.

Başakşehir Avrupa kupalarında oynadığı altı maçta dört gol attı ve bu gollerin ikisi Edin Visca'dan geldi.

Club Brugge Avrupa kupalarında oynadığı son sekiz maçta galibiyet alamadı ve bu maçların sadece üçünde gol atabildi (1B 7M).

Club Brugge Avrupa kupalarında evinde oynadığı son yedi maçın altısını kaybetti (1G).

Club Brugge Avrupa kupalarında Türk takımları ile beş kez karşı karşıya geldi ve bu maçların sadece birinde yenildi (3G 1B); tek yenilgi Kasım 2006?da Beşiktaş karşısındaydı (1-2) 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler