A24.com.tr » yaşam » Cin Hastanesi'ndeki olay cin çıkartma görüntüleri

Cin Hastanesi'ndeki olay cin çıkartma görüntüleri

Cin Hastanesi'ndeki olay cin çıkartma görüntüleri

İstanbul İkitelli'de cin hastanesinde yapılan cin çıkartma görüntüleri internete sızdı! İşte o dehşet veren görüntüler.

  İkitelli’de 5 katlı binada iki hafta önce faaliyete geçen Türkiye’nin ilk cin çıkarma hastanesinde; ‘Büyü bozma, maneviyat, cin çıkarma, Rukye’ işlemlerinin yanı sıra ‘bio enerji, sülük ve hacamatlı tedavi’ de yapılıyor

İkitelli’deki Cin hastanesi 5 katlı bir binada faaliyet gösteriyor. Binanın giriş katında danışma yer alıyor. Diğer katlarda yönetim ile cin çıkaran hocaların odaları ve tedavi birimleri yer alıyor. Son kat ise mescide ayrılmış durumda.

İŞTE CİN ÇIKARTMA SEANSI VE MUSALLAT TESPİTİ
Cin Hastanesi'nin sahibi Birgün muhabiri Erk Acarer'e 'musallat' kontrolü yapıyor. Ardından da bir cin çıkarma seansının görüntüleri kayda geçiyor. İşte o musalla tespiti ve cin çıkartmadan görüntüler...

CİN HASTANESİNİN SAHİBİ KONUŞTU
Cin hastanesinin işletmecisi Lütfü Bulut, Yeni Türkiye’deki bu en acayip serüvenlerden birinin başlangıcını anlatıyor:
-‘Aslında benim de mesleğim gazetecilik. Cinci Bülbül Hoca ile ilgili bir haber yaptım. 100 binin üzerinde kişi okudu. Bu hoca vakti zamanında Kenan Evren’in manevi hastalığını iyileştirdiği iddia edilen kişidir. Ondan sonra vergili cinci hoca dönemi başlamıştır. Haberin altında iki hocanın da yorumu vardı. Biriyle iletişimim oldu. Bana; senin sayende işlerim açıldı, ekmeğini yedim, gel sana gerçeği anlatayım, çevrende içine cin kaçmış biri varsa çıkarayım’ gör dedi. O zaman yanıma muhasebede çalışan bir genç kız vardı. Uyuyamıyordu, banyodan korkuyordu, karabasanlar görüyordu. Onu aldım gittim. Kız tedavi olunca bu hoca bana X-Man, Örümcek Adam, Kaptan Amerika gibi bir kahraman geldi. İlk olarak onunla yola çıktım. 6-7 aylık bir hikâye. Sonra da burayı açtık!’

ŞEYTANLA SAVAŞIYORUZ
-‘Amacımız, olayı merdiven altından çıkarıp kurumsallaştırmaktı’ diye sürdürüyor sözlerini: ‘Sahtekârı var, dolandırıcısı var, tacizcisi var. Burası kurumsal bir yapı. Biz hem gerçek şeytan, hem de insan şeytanla savaşıyoruz. Kimseye farklı tarife de yok, fabrikatöre de fabrika işçisine de ayını tarifeyi uyguluyoruz.’

CİN HASTANESİ FİYATLARI
Peki, cin hastanesinde, çıkan her mahlûk başına ne kadar para alınıyor? Maneviyat tedavisi 2 bölümden oluşuyor: Önce teşhis sonra tedavi. Şikâyeti olanlar gelip danışmanlık hizmeti alıyor. Cin var mı yok mu? İlk ve en önemli mesele bu. Buna bakım deniyor. Bakım sonucunda cin olup olmadığı anlaşılıyor. Eğer varsa o zaman tedaviye geçiliyor.

Cin var mı yokmu bakımı 100 TL.
Cin çıkarma seansı 400 TL.

CİN ÇIKARMA YÖNTEMİ
Üç türlü cin çıkarma yöntemi var:
Rukye; tedavide metafizik varlıklar kullanmak demek. Cini, cinle çıkarmak, ‘çivi çiviyi söker’ gibi bir yöntem. Diğer usul dua... İşletmeci Lütfü Bulut; ‘Cin zayıfsa bir anda çıkar gider’ diye anlatıyor: ‘Ama güçlüyse uğraşmak lazım. Bir anda çıkması da sıkıntı.’

CİN HOCASI : UZMANLIK ALANIM MUSALLAT
Merkezin cin çıkarma hocalarından biri olan Mehmet Ali Taşkıran da “Uzmanlık alanım musallatı tespit edip çıkarmak” diyor ve anlatıyor:

-“Varlıklardan yardım alarak kaybolan çalınan değerli şeyleri de buluruz. O şey nerede kaybolduysa, oraya cinler vasıtasıyla enerji gönderilir, yukarıdan bakılır. Yüzde seksen nokta atışı yapılır.”
Taşkıran, ‘kendi yöntemim dediği’ şekilde başvuranların üzerinde musallat olup olmadığına da bakıyor. Önce ortasında anahtar bulunan bir Kuran’ı çıkarıyor. Anahtar hocayla bizim parmağımız arasında birleşiyor. Taşkıran Huzeyfe’yi çağırıyor. O anahtarın Kuran’ı çevirdiği yere göre durumu söylüyor. Sonuç. Maalesef cinliyiz! Kendisi musallat olmuş!

SAĞLIK BAKANLIĞI SORUŞTURMA AÇTI
Sağlık Bakanlığı ise dün akşam saatlerinde konu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, bazı basın yayın organlarında, söz konusu hastane ve merkeze ilişkin gerçeği yansıtmayan haberlerin yer aldığı belirtilerek, “Bakanlığımız tarafından ‘Cin Hastanesi’ veya ‘Manevi Şifa Merkezi’ olarak herhangi bir kuruluşa hiçbir yetki veya ruhsat verilmemiştir. İddialarla ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından inceleme başlatılmış, savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur” denildi.

YORUMLAR
  Google'ın piyasaya çıktığı gibi en iyi akıllı telefon ödülünü alan Pixel 2 ve Pixel XL 2 modelleri (Google Pixel 2'nin özellikleri ve fiyatı)
Google'ın piyasaya çıktığı gibi en iyi akıllı telefon ödülünü alan Pixel 2 ve Pixel XL 2 modelleri (Google Pixel 2'nin özellikleri ve fiyatı)