A24.com.tr » magazin » Çılgın Sedat Survivor'daki şampiyon adayını açıkladı

Çılgın Sedat Survivor'daki şampiyon adayını açıkladı

Çılgın Sedat Survivor'daki şampiyon adayını açıkladı

Geçen hafta Survivor'a veda edip Türkiye'ye dönen Ünlüler takımı yarışmacısı Sedat Kapurtu, TV8'deki Survivor Panorama programına konuk oldu. Çılgın Sedat, yarışmadaki şampiyon adayını da açıkladı.

Çılgın Sedat Survivor Panorama’da merak edilenleri anlattı. Bilindiği gibi Serhat Akın ile bir akşam “Bilmediğin bir şey var” diyerek tartışan Çılgın Sedat’ın o sözleri hafızalara kazınmıştı.

Survivor’dan elendikten hemen sonra Survivor Panorama’ya katılan Çılgın Sedat, “Belki beni sevmeyenler Survivor ile sevdi. Ben adaletli bir insanım. Benim nasibim buraya kadarmış. Benim İlhan Mansız ile tartışmalarım adada kaldı. Benim bakışım böyle. Serhat Akın ile o akşamki konuşmam da çocuğum Sıraç ile ilgili bir durumdu” dedi.

Sedat, eleme konseyinde İlhan Mansız'ın adını "İ.Mansız" şeklinde yazmasıyla ilgili suçlamaları reddederek, "Ben onu art niyetle yazmadım. Aklımdan bile geçmedi öyle bir şey. Zaten bu adamın milli takımdaki formasında da 'İ.Mansız' yazıyor" açıklamasında bulundu.

ŞAMPİYON ADAYI KİM?

Çılgın Sedat, Survivor'da kimin şampiyon olmasını istediği yönünde gelen soruya, bir zamanlar büyük tartışma yaşadığı 'Adem Kılıççı' yanıtını verdi. Sedat, "Biz Adem'le geç bulduk birbirimizi. Başlarda bazı tartışmalarımız oldu ama sonlara doğru tanıdıkça uyuştuğumuzu fark ettik. Ama bu sefer de çok geç oldu. Onun kazanmasını isterim" ifadelerini kullandı. 

Çılgın Sedat, şampiyon olmasını istemediği yarışmacının ise Survivor'dan önce tanıdığı ve ada hayatındaki davranışlarıyla bağını kopardığı Furkan Kızılay olduğunu söyledi.

KONUKLAR SEDAT'I HAKLI BULDU

Survivor Panorama’daki konuklar Çılgın Sedat’ın Dominik’te göründüğünden çok daha iyi ve uzlaşmacı olduğunu belirtti. Konuklar, Sabriye’nin Çılgın Sedat’a etekle ilgili söylediklerinin baştan sona hata olduğunu belirtti.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  2017 yılı içerisinde dünya basınını meşgul eden skandal olaylar!
2017 yılı içerisinde dünya basınını meşgul eden skandal olaylar!