A24.com.tr » medya » Cesur Yürek 9. bölüm fragmanı l Show Tv yeni

Cesur Yürek 9. bölüm fragmanı l Show Tv yeni

Cesur Yürek 9. bölüm fragmanı l Show Tv yeni

Show TV'de yayınlanan ve başrollerini Onur Tuna, Hüseyin Avni ve Danyal Ruveyda Öksüz'ün paylaştığı Cesur Yürek dizisi 8. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşattı.

Ömer intikam için ayağa kalkıyor!

Ömer ve Bozdoğanlar arasındaki savaş geri dönüşü olmayan bir yola girer. Bozdoğanlar'ın babasını öldürmesiyle yıkılan Ömer, intikam için ayağa kalkar. Bu savaşta Ömer'in yanında olan Tatar Ahmet bunun bedelini hayattaki en değerli varlığıyla ödeyecektir. Masadakiler kendi çıkarlarına göre hareket ederken, içlerinden birinin Tatar'ı satması tüm dengeleri değiştirecektir. Ferhat Bozdoğan, Ömer ve Tatar'ı büyük bir tuzağın içine çekerek onları öldürecek planını yaparken Ömer, Ferhat Bozdoğan'ı bulmak için ortalığı kasıp kavuracaktır. 

DİZİNİN KONUSU

İstanbul'un sıradan bir balıkçı mahallesinde yaşayan Ömer askerden döndüğünde beklenmedik bir durumla karşı karşıyadır. Balıkçı teknelerini yeni bir mafya ekibi insan, silah ve uyuşturucu kaçakçılığı için kullanmaya başlamıştır. Kimleri zorla, kimileri ise şantajla bu işe zorlanmıştır. Ömer'in çocukluktan beri en yakın dostu olan Ali Ekber'de bu mafyaya karşı koyduğu için cezaevine düşmüştür. Ailesinin ve yakınındakilerinin an itibariyle her şeylerine el konulduğunu gören Ömer bu duruma bir dur diyecektir. Ömer bu zorlu yolda idealist Avukat Berrin'in de yardımını alacaktır.

Ömer hikayesi boyunca acımasız baronlara karşı mücadele verir. Ömer ve Berrin'in kötülere karşı verdiği bu mücadele zamanla aşka dönüşür. Ömer babasının ağır durumu yüzünden aşk ve veda duygusu arasında sıkışıp kalır. Bu bölgede mafya örgütünün işbirliği yaptığı terör örgütleri ile mücadele içinde olan gizli bir istihbarat birimi ve o birimin komutanı Enver'in bir operasyon sırasında Ömer ile yolu kesişir. Ömer'in cesareti Enver'in dikkatini çekmiştir. Ömer bir zaman sonra şan, şöhret ve para ile vatan için kendini feda edecek isimsiz bir kahraman olmak arasında karar verecektir.

Cesur Yürek sıradan bir adamın ailesi ve dostlarını korumak için girdiği mücadele eden Ömer'in hiç bilmediği sırlarla dolu bir dünya içinde ülkesinin çıkarları için savaşan bir kahraman olacaktır.

 

YORUMLAR
  Ezan sesini duyan köpekler neden hep birlikte ulumaya başlar?
Ezan sesini duyan köpekler neden hep birlikte ulumaya başlar?