A24.com.tr » medya » Cesur Yürek 3. Bölüm Fragmanı / Ömer ağır bir bedel ödeyecek

Cesur Yürek 3. Bölüm Fragmanı / Ömer ağır bir bedel ödeyecek

Cesur Yürek 3. Bölüm Fragmanı / Ömer ağır bir bedel ödeyecek

Bu akşam ilk bölümüyle Show Tv'de ekranlara gelmeye başlayan Cesur Yürek dizisi ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Dizinin 3. bölüm fragmanı yayınladı.

 Show Tv'nin iddialı dizilerinden biri olan Cesur Yürek ilk bölümüyle bu akşam ekranlara geldi.

Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin ilk bölümü büyük heyecana sahne oldu. Başrollerinde Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz yer aldığı dizinin ikinci bölüm fragmanı da yayınlandı.

CESUR YÜREK DİZİ KONUSU
Dizinin konusu oldukça ilgi çekici görünüyor. Dizide Ömer Korkmaz güvenecek kimsesi olamayan Onur Tuna'ya hayat verecek. Onur'un güvendiği tek şey yüreği ve bileği...Onur senaryo gereği ailesi ve mahallesi için büyük mücadele edecek.

Ruveyda Öksüz'ün hayat verdiği Berrin karakteri ise büyük bir ikilem içerisindedir. Çünkü Berrin mesleğinde iyi olmaya çalışan bir avukattır. Ancak aşık olduğu adam bir kabadayıdır. İşte Berrin mesleği ile aşkı arasında kalmıştır.Siyasi ve bölgesel sorunları ele alan dizinin yönetmenliğini Kudret Sabancı yapıyor. Dizinin senaryosu ise Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur'a ait.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI
Ömer kendisine gelen teklifi düşünürken bir yandan da Tatar Ahmet'ten ortaklık teklifi alır. Bu sırada Ömer eniştesi Ali'yi cezaevinden çıkarmaya uğraşırken bir yandan da Tatar'ın kurduğu planı çözmeye çalışır..

Ömer ile İskender ise ipler iyice gerilmiştir. Ömer İskender'in silah sevkiyatına engel olmaya çabalar. Berrin, Ömer’in Tatar Ahmet ile görüşmesine tanıklık edince Ömer’e tepkisi ne olacak?

 

 

 

 

YORUMLAR
  Dünyanın en enteresan bilgileri...
Dünyanın en enteresan bilgileri...