A24.com.tr » medya » Cesur ve Güzel 16. Bölüm fragmanı yeni son bölüm

Cesur ve Güzel 16. Bölüm fragmanı yeni son bölüm

Cesur ve Güzel 16. Bölüm fragmanı yeni son bölüm

Cesur ve Güzel 15. bölümü ile ekranlara gelirken Sühan'ın babası ve Cesur arasında kalmaktan korkması üzerine yeni krizler ortaya çıkıyor. Cesur ve Güzel sonraki bölümünde neler olacak?

 Cesur ve Güzel son bölümü ile ekranlara gelirken, Cesur'un kurduğu planlar bozulmaya başladığı anda yeni bir gelişme yaşanıyor. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cevdet, Yunan Başbakanı'nın talimatı ile öldürülmek üzere sürgüne gönderiliyor. Vasili'nin verdiği bilgi doğrultusunda öldürüleceğini öğrenen Cevdet için zor günler devam ediyor. Cevdet'in sürgün haberini alan ailesinin yüreğine kor düşüyor. Öte yandan Yunan Başbakan Yardımcısı, karşılanışına büyük gölge düşüren Türk Bayraklı protestoyu yapanların izini sürmesi için Leon'u görevlendiriyor. Hilal ve arkadaşları yakalanacaklar mı?! Vasili, görevinden uzaklaştırılıyor, Cevdet sürgüne yollanıyor. Bu sürgünden dönüş olmayacağını Cevdet, ailesi, Tevfik ve Vasili biliyor. Tevfik, onun yokluğundan yararlanıp, Azize ile yarım kalan izdivacını tamamlayacağını, parmaklıklar ardındaki Cevdet'e ima edince, hiç beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalıyor. Öte yandan, Yunan Başbakan Yardımcısı, Türk Bayrağı olayını yapanların peşine düşüyor. Hilal ve arkadaşları için zorlu bir kaçış süreci başlıyor.Yüzbaşı Yakup, Anadolu'nun Mustafa Kemal Paşa'nın etrafında kenetlenmeye başladığını ve Cevdet'in vazifesinin her şeyden önemli olduğunu söyleyerek, Cevdet'i kurtarmak için büyük bir riske giriyor.

CESUR VE GÜZEL'DE AŞK BAŞKADIR!

Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'de bu akşam Sühan ve Cesur arasında aşk rüzgarları esecek.

Dizinin ekrana gelecek yeni bölümünde; Babası ve Cesur'un savaşının ortasında kalan Sühan bir kez daha Cesur'un haklı olduğuna şahit olacak. Evlendiği halde Cesur'a bir türlü güvenemeyen Sühan yeni bölümde aralarındaki tüm buzları eritecek. Cesur'un annesi Fügen'in, Sühan'a sürpriz doğum günü düzenleyeceği akşam iki aşığın unutulmaz akşamı olacak.

YORUMLAR
  Ülke yöneten kadınlar
Ülke yöneten kadınlar