A24.com.tr » medya » Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı - yaptığı savunmanın ardından

Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı - yaptığı savunmanın ardından

Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı - yaptığı savunmanın ardından

Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel, bu akşam ekrana gelen 10. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Dizinin 11. bölümü şimdiden merak edilmeye başlandı.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi izleyicileri bu hafta da ekrana kilitledi.

Sühan'ın kaçırılmasının damga vurduğu bölümde olayı araştıran Cesur adamların yerini tespit ederek adamların elinde Sühan'ı kurtardı. Tahsin ise kendisinin yaptığı olaylardan dolayı Cesur'un kızını kaçırarak Korludağ ailesinden intikam almaya çalıştığını düşündü. Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı internet ile aynı saatte haberimizde olacak...

CESUR VE GÜZEL YENİ BÖLÜM FRAGMANI

19 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak dizide Tahsin Korludağ tarafından şikâyet edilen Cesur yaptığı savunmanın ardından serbest bırakılmıştı. Tahsin’in düşmanları tarafından kaçırılan Sühan zor durumda kalırken kendisini kurtaran kişi yine Cesur olacak.

Cesur’un Sühan’ı kurtarmak için yaptıklarını fark etmeyen Tahsin ise Cesur’un kendisinden intikam almak için Sühan’ı kaçırdığını düşünecek. Öte yandan geçtiğimiz bölümde Hülya ile birlikte basılan Korhan ise eşine kendisini affettirebilmek için çaba sarf edecek.

CESUR VE SÜHAN YAKINLAŞIYOR

Kaçırılma olayının ardından ikilinin arasındaki buzlar erirken birlikte akşam yemeği yiyecek olan Sühan ve Cesur ilk kez birbirlerine karşı bu kadar samimi olacak. Sühan’ı bırakmak istemediğini söyleyen Cesur ona yakınlaşabilmek için elinden geleni yapacak. 

YORUMLAR
  Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu (Dizide kim kimdir?)
Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu (Dizide kim kimdir?)