A24.com.tr » magazin » Caner ve Berke arasında gerilim artıyor

Caner ve Berke arasında gerilim artıyor

Caner ve Berke arasında gerilim artıyor

Esra Erol'un izdivaç programında cici halleriyle ve sevimli aşklarıyla herkesin beğenisi toplayan Caner ve Berke arasında dünya harbi çıktı. Berke, Caner'den dayak yediği için koruma talebinde bulundu

 Esra Erol'un 'Gerçek aşkları' insanlara gösteren programında adete 'Leyla ve Mecnun' olan Berke ve Caner çifti 'İtilmiş ve Kakılmış'a döndü.

Berke Toygar’ın talebini değerlendiren mahkeme, Caner Toygar hakkında iki ay süre ile koruma kararı verdi. Anılan sürede, Caner Toygar hiçbir şekilde eşine yaklaşamayacak.

‘ŞİDDET GÖRÜYORUM’ BAŞVURUSU

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Berke-Caner Toygar çifti arasındaki boşanma davası devam ederken, mahkemeye dikkat çeken bir başvurunun daha olduğu anlaşıldı. Avukatı Eda Altıparmak aracılığı ile Büyükçekmece 3. Aile Mahkemesi’ne başvuran Berke Toygar, eşinden şiddet gördüğü gerekçesi ile mahkemeden koruma kararı verilmesini talep etti.

TELEFONLA DA ULAŞAMAYACAK

Toygar’ın talebini değerlendiren mahkeme Caner Toygar hakkında, boşanma davası süren eşine karşı 2 ay süre ile şiddete ve korkuya yönelik söz ve davranışlardan bulunmaması tedbiri uygulanacak. Mahkeme ayrıca Toygar’ın eşinin şahsi eşyaları ve ev eşyalarına zarar vermemesi için de tedbir uygulayacak. Mahkemenin kararına göre Toygar, eşine 2 ay süre ile herhangi bir iletişim aracı ile rahatsız edemeyecek. Anılan karar 21 Eylül’den itibaren geçerli olacak. Bu arada edinilen bilgiye göre Berke Toygar’ın 6 aydan beri annesi ile birlikte yaşıyor.

 BÖYLE EVLENMİŞLERDİ

YORUMLAR
  Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!
Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!