A24.com.tr » yaşam » Cami'de bayılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu

Cami'de bayılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu

Cami'de bayılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu

Bayram namazı için geldiği Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde kısa süreli baygınlık geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl? Şekere bağlı bir tansiyon dengesizliği yaşayan Erdoğan'ın durumu.

Bayram namazı için Ataşehir Mimar Sinan Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısa süreli rahatsızlık geçirdiği ve şu anda durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bayram namazı için gittiği Mimar Sinan Camii’nde kısa süreli rahatsızlık geçirdi. İlk müdahalesi camide yapılan Erdoğan, daha sonra sağlık durumuna ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdim. Şu an bir sorun yok. Toparladım” dedi. Bir görgü tanığı, yaşananları “Sedye ile dışarıya çıkardılar. 5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı” diye anlattı. Bayram namazı çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Erdoğan’ın durumunun iyi olduğu gözlendi. Erdoğan, şunları söyledi:
“Şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği yaşadık”


Şimdi değerli arkadaşlar. Öncelikle Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Bütün halkımın Ramazan bayramını tebrik ediyorum. İslam dünyasının birliğine, beraberliğine, barışına vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamd olsun kısa sürede toparlandık. Şu an iyi bir konumdayım ve programımıza saat 3’te Haliç Kongre merkezinde parti tabanımızla yapacağımız bayramlaşma töreninde devam edeceğiz. Birliğimiz, beraberliğimiz bizim için çok önemli. İnşallah dünya barışı için, İslam dünyasının dini bayram olarak çok önemsediği bayramımız bir milat olacaktır. Zira tüm İslam dünyasında adeta bir parçalanma, bir bölünme havası estirmek isteyenler var. Temenni ediyorum ki bunlar Ramazan bayramı ile çok farklı bir uyanışa vesile olacaktır. 

YORUMLAR
  Dünyanın en pahalı düğün pastası (1 milyon dolar)
Dünyanın en pahalı düğün pastası (1 milyon dolar)