A24.com.tr » medya » Çağıl Özge Özkul kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Çağıl Özge Özkul kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Çağıl Özge Özkul kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

2012 yılındaki Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olup dikkatleri üzerine çeken Çağıl Özge Özkul, GS TV'deki spikerlik serüveninin ardından yeni bir kanala transfer oldu.

Güzelliğiyle ön plana çıkan ekran yüzü Çağıl Özge Özkul, yoluna yeni bir kanalda devam etme kararı aldı.

Lig TV adının beIN Sports olmasıyla spor yayıncılığında değişime giden Digitürk platformu, spiker Çağıl Özge Özkul'u bünyesine kattı.

Özkul Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün yepyeni, beni çok mutlu eden bir adım attım ve beIN Sports Türkiye ailesine katıldım, hafta içi her gün 12.30'da buluşalım" mesajını paylaştı.

MISS Turkey yarışmasıyla adını duyuran Çağıl Özge Özkul, daha sonra Galatasaray TV’de spikerlik yapmaya başlamıştı.

ÇAĞIL ÖZGE ÖZKUL KİMDİR?

2012 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında ikinci olan 1989 doğumlu Özkul, bir süredir ilişki yaşadığı Sinan Öztürk’le hayatını birleştirdi. Çift, İzmir’in Urla ilçesindeki Vera Melissa adlı mekânda düzenlenen kır düğününde nikâh defterine imza attı.

Star TV tarafından düzenlenen “Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışmasında 2012 Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması) 2. güzeli.

1989 Ankara doğumlu olan Çağıl Özge Özkul, Ankara Atılım Üniversitesi İktisat Mezunu. Bölümünü burslu olarak okumuş ve bölüm birincisi olarak bitirmiş. İngilizce ve İspanyolca biliyor.

Babası emekli memur, annesi Milli Eğitim Bakanlığında çalışıyor, Kendisinden 7 yaş büyük abisi var. Abisi eski basketbolcu. Yarışmaya katılmasında en çok ailesinin ve abisinin desteğini almış.

Hobileri: voleybol oynamak, seyahat etmek, Dünyayı dolaşmayı hayal ediyor. 

YORUMLAR
  Çiğ fındıkla gelen 10 fayda! (Kavrulmuş fındık yemeyin!)
Çiğ fındıkla gelen 10 fayda! (Kavrulmuş fındık yemeyin!)