A24.com.tr » magazin » Burcu Binici ihanetin intikamını aldı

Burcu Binici ihanetin intikamını aldı

Burcu Binici ihanetin intikamını aldı

Oyuncu Burcu Binici, evlilik yolunda hazırlık yaptığı sevgilisi Ahmet Kayakesen'den ayrıldı. Binici, Instagram'dan yaptığı açıklamada sevgilisinin kendisini rol arkadaşıyla aldattığını duyurdu.

Oyuncu Burcu Binici, meslektaşı Ahmet Kayakesen'le evliliğe giden ilişkisini noktaladı. Oyuncu, sevgilisinin kendisini "Kertenkele" dizisindeki rol arkadaşı Yazmeen Baker'le aldattığını öne sürdü.

Instagram'ına "Ahmet Kayakesen'le olan ilişkim Kertenkele dizisinde oynayan rol arkadaşı Yazmeen Baker'le aldatmasından dolayı bitmiştir" yazan Binici, ilişkiyi sevgilisinin WhatsApp mesajlarıyla öğrendiğini açıkladı.

Binici: "Aynı evde yaşıyorduk. Son bir aydır set saatleri sürekli uzuyordu. Değişik, gizemli hareketler sergiliyordu. Şüphelendim, WhatsApp'ına girdim. Meğer o kadınla otel odalarında buluşuyormuş" dedi. Aldatıldığını öğrenince fenalık geçirip bayıldığını ve geceyi hastanede geçirdiğini anlatan Burcu Binici, "Ablası da hastaneye geldi. Sonra eve geçip Ahmet'in eşyalarını topladık. O sırada Ahmet geldi. Ablası bile 'Sen nasıl bir adamsın! Allah seni kahretsin' dedi ona. Canım çok yanıyor" dedi. 

YORUMLAR
  90'lı yıllara damga vuran diziler
90'lı yıllara damga vuran diziler