A24.com.tr » magazin » Burak ve Fahriye evlendiler mi!

Burak ve Fahriye evlendiler mi!

Burak ve Fahriye evlendiler mi!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, oyuncu Uğur Aslan'ın önceki akşam Beyoğlu’ndaki Mask Live Music Club’da verdiği konser çıkışında kameralara yakalandı.

 Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, hem oyunculuk yapan hemde şarkı söylemeye devam eden Kara Sevda dizi oyuncusu Uğur Aslan'ın önceki akşam Beyoğlu’ndaki Mask Live Music Club’da verdiği konser çıkışında kameralara yakalandı.

Saatlerce şarkı söyleyen Aslan, ünlü dostlarına ve kendisini dinlemeye gelen ziyaretçilerine müzik şöleni yaşattı.

Konser bitiminde Fahriye Evcen ile birlikte soruları yanıtlayan Burak Özçivit, “İçeride kurtlarımızı döktük, Fahriye de şarkı söyledi” dedi.

Hakkında çıkan ‘Fahriye Evcen ile gizlice evlendi’ haberini yalanlayan Özçivit, akılları yine karıştırdı. Yakışıklı oyuncu, önceki akşam bir konserde eğlendiği güzel oyuncuya sürekli ‘Eşim’ diye hitap etti. ‘Gizli evlilik iddiaları yine alevlendi.
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre ünlü oyuncular, önceki akşam Beyoğlu'ndaki bir mekana çıkarma yaptı... Aynı zamanda başarılı bir oyuncu olan Uğur Aslan'ın Mask Live Music Club'da verdiği konsere Fahriye Evcen-Burak Özçivit ve Sinem Kobal- Kenan İmirzalıoğlu katıldı. Bergüzar Korel, Oktay Kaynarca, Melisa Aslı Pamuk ve Yavuz Bingöl'ün de hazır bulunduğu konser, geç saatlere dek sürdü.

YORUMLAR
  Uzaylılar neye benziyor?
Uzaylılar neye benziyor?