A24.com.tr » magazin » Bülent Ersoy: Kulak nasıl kesilir göstereceğim

Bülent Ersoy: Kulak nasıl kesilir göstereceğim

Bülent Ersoy: Kulak nasıl kesilir göstereceğim

Isparta'da bir köpeğin kulaklarını kesip görüntüleri sosyal medyadan paylaşan iki kişinin serbest bırakılması hayvanserverlerden tepki gördü. Karara ünlü sanatçı Bülent Ersoy da isyan etti.

Türk Sanat Müziği'nin "Diva" lakaplı sanatçısı Bülent Ersoy, son günlerde kamuoyunda büyük tepki çeken "yavru köpeğin kulaklarının kesilmesi" vahşetine sessiz kalmadı.

Bugün Duymayan Kalmasın programının canlı yayınına bağlanan Bülent Ersoy, bu vahşete yeterli tepki gösterilmediği belirterek şunları söyledi:

Bir şey yapmak istiyorsanız bizzat bunu yapan kişilere tepki göstermelisiniz. Beni idam edeceklerini bilsem onlar elime geçince tokatlarım onları. O köpekler bir can… Ben sizler kadar köpeklere yaklaşamıyorum ancak onların ağzı var dili yok. Sen onların kulağını nasıl kesersin bunlar ilerleyen zamanların teröristleri onların suratlarını bile görmek istemem.

Çıkan haberleri izleyici yüreğim burkuldu. Bu işkencecilerin cezalandırılması konusunda savaş vereceğim. Bunun arkasında duracağım ve gerekirse bu konuda Ankara’ya kadar yürüyeceğim ve o iki cambaza kulak nasıl kesilir göstereceğim” 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • ayse 2017-01-19 13:53:17

    helal olsun bulent hanima yurt disindayim o cocuklar cezasiz kalmamli bu benim 3.cu yorumum yaziklar olsun yetistiren ailelere hayvana nasil iskence edilir allah belanizi versin bunlardan devlete hayir gelmez icim kan agliyor kopek yavrusuna bebek o bicak ailenize gir5sin insalllahhhh

  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!