A24.com.tr » kadın » Bu senenin modası 'Metalik' ve 'Spor'

Bu senenin modası 'Metalik' ve 'Spor'

Bu senenin modası 'Metalik' ve 'Spor'

Son sezonlarda moda olan metalik tasarımlar bu sene sporla birleşiyor. Bu sene sportif metalik giyimleri görmeye başlayacağız.

 Bu sene giyim konusunda daha özgür bir yıl olacak.

Metalik renkler birkaç sezondur sokaklarda hakimiyeti ele geçirmiş gibi gözüküyor. Gündüz veya gece her ortamda rahatlıkla giyilebilen dore ve lame gibi renkler pastel tonlarda metalik bir efektle sunularak çok daha farklı renk tonları ile karşımıza çıkıyor.

Geniş bir renk yelpazesi ile gelen bu trendde günlük giyim parçaları olan ceketler, montlar, etekler, pantolonlar ve ayakkabılar da metalik renklerin her tonunu özgürce kullanabileceğiniz parçalar arasında giriyor. Her tarzda giyim parçası ile muhteşem bir etki yaratan metalik cazibede son halkayı ise spor kıyafetleri oluşturuyor.

Spor kıyafetlerde metalik etki

Spor salonlarında son dönemlerde en sık karşılaşılan kombinler arasında metalik tonların yoğun olarak kullanıldığı ayakkabılardan, hoodie ve sweatshirt'lere kadar pek çok farklı spor kıyafeti bulmak mümkün. Şort taytlarda da ince kumaştan yapılmış metalik tonların sıklıkla kullanıldığı göze çarpıyor.

Metalik tonlar dikkat çekici ve modern bir stil için olmazsa olmaz renklerden biri olmayı başarıyor. Parlak ve ilgi çekici kumaşların kullanıldığı tasarımlarda daha sakin bir görüntü için bu trendi küçük parçalarda kullanmak da bir seçenek. Baştan aşağı metalik tonlar yerine bu trendi tek bir parçada öne çıkarmak daha dingin bir kombin için tercih edilebilir.

Metalik renklere spor sonrası bomber ceketlerde ve spor şapkalarında da yer verebilir ve bu trendi spor sonrasında da rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Metalik tonları siyah veya beyaz gibi ana tonlarda kullanmak da metalik renklerin göz alıcı efektini dengelemek için iyi bir seçenek. Metalik parçaları başlı başına star haline getirmek için dah az iddialı renklerle kombinlemek daha sofistike ve modern bir stil yaratmanızı sağlar.

Her renkte parlak cazibe

Metalik tonların öne çıktığı yağmurluk ve montlar da stil sahibi bir kombin yapmak için sık tercih edilen trend parçalar arasında. Spor giyim markalarının koleskiyonlarında bulabileceğiniz bu tip parçalarla çekici bir görünüm yakalamak garanti.

Ünlü spor markalarının ünlülerle yaptıkları işbirlikleri sonucunda ortaya çıkan spor ayakkabı koleksiyonlarında da iddialı ve parlak tonları ile metalik renklerde seçimler yapabilirsiniz. Metalik tonlardaki ayakkabıları hemem hemen her türlü kıyafetle kombinleyerek tarzınızı konuşturabilirsiniz. Özellikle pembe, mavi ve yeşilin öne çıktığı parlak renkler farklılık arayanlar için ideal seçimler olabilir.

YORUMLAR
  IMDb verilerine göre 2017 Yılının en iyi ilk 10 filmi
IMDb verilerine göre 2017 Yılının en iyi ilk 10 filmi