A24.com.tr » medya » Bu Şehir Arkandan Gelecek 19. bölüm fragmanı final tarihi ne zaman?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 19. bölüm fragmanı final tarihi ne zaman?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 19. bölüm fragmanı final tarihi ne zaman?

Atv'nin sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek yine izleyicisine keyifli anlar yaşattı. Peki yeni bölümde neler olacak? dizi ne zaman final yapacak?

 Atv'nin beğenilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde finale yaklaştıkça heyacan artıyor. Peki yeni bölümde neler olacak?

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK’TE ÖNCEKİ HAFTALARDA NELER YAŞANDI?

Şahin'in tutuklanmasının damga vurduğu dizinin geçmiş bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Tekin ile Şahin arasında yaşanacak kavgada Ali'nin rahat bırakılmasını isteyen babası Şahin'i tehdit edecek. Şahin'in hapisten kurtulması için Tekin'in şikayetinin geri çekilmesi istenirken durumu fırsata dönüştüren Tekin, Derin'e Ali ile arasına mesafe koymasını söyleyecek. Derin ise Ali ile konuşmak için gitti esnada onunla daha fazla yakınlaşacak ve işler Tekin'in istemediği bir hal alacak.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK’İN KONUSU NEYDİ?

Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını ona adar.

Ali, "anne" dediği Rauf'un da desteğiyle, gemicilik eğitimi alır, kimsesiz büyümüş bir çocuk olduğunu, Rauf'un şefkatiyle unutur, yirmi sekiz yaşına geldiğinde, beş dil konuşabilen, yakışıklı, olgun, sosyal bir gemi adamı rolünde yer alacak.

Armatör Tekin Mirkelamoğlu'nun kızı Derin ise, Hayatıyla ilgili çok önemli kararların eşiğinde olacak. Nişanlısı Yiğit'le mutlu sona yaklaştıkça, mutsuzluğu daha da artacak. Ali'nin içinde bulunduğu gemi limana yanaşırken, Derin de O sabaha yatağından bambaşka bir hayal için kalkar, ama o gün, hayatının değişeceğinin farkında değildir...

YORUMLAR
  İşte vurulan Şayrat Hava Üssü'nden geriye kalanlar
İşte vurulan Şayrat Hava Üssü'nden geriye kalanlar