A24.com.tr » magazin » Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 bölüm fragmanı | yeni son bölüm özeti

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 bölüm fragmanı | yeni son bölüm özeti

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 bölüm fragmanı | yeni son bölüm özeti

Atv'nin sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek 12. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

  Atv'nin bu yılın yarısında ekranlara gelmeye başlayan Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 bölüm fragmanı | yeni son bölüm özeti

Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Ekranlarda başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla izleyicileri etkilemeyi başaran Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Ali, annesinin mezarında Tekin'le karşılaştı. Şahin onu karşısında görünce kendini kaybetti ve şoke eden dakikalar yaşandı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı araştırma yapmaya başladılar. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13 bölüm fragmanı | yeni son bölüm özeti

Ali, annesinin mezarında Tekin'le karşılaşır. Şahin onu karşısında görünce kendini kaybeder. Kavgaya tanık olan Ali, ikisinin arasındaki husumetin geçmişe dayandığını öğrenir. Yine de gitmeye kararlıdır. Ancak yediği dayağın hıncını almak üzere mahalleye adamlarını gönderen Tekin, Ali'nin kararını değiştirmesine sebep olur. Baba oğul sırt sırta dövüşürken bu kez mahallelinin de desteğini alırlar. Mafyaya borcunu ödeyemeyen Yiğit, köşeye sıkışır. Derin, Ali'yle yüz yüze konuşmak ister. Buluşma yerine gittiğinde onu büyük bir tehlike beklemektedir. Ali, Derin'i kurtarmak için harekete geçer. Kızı ortadan kaybolan Tekin ise Ali'yle birlikte kaçtıklarından şüphelenmektedir. Şahin'in kapısına dayanır. Derin ve Ali'yi bulmak için herkes seferber olur. Büyük tehlike altında olsalar da Ali ve Derin günlerden sonra ilk kez baş başa kalırlar.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Şahin'in, babası olduğunu öğrenen Ali büyük bir şok yaşar. Rauf Anne ve Şahin başta olmak üzere herkesin ona yalan söylediği gerçeği Ali'yi sarsmıştır. Derin'in de yüzüstü bırakıp gitmesinden sonra Ali'nin Aslı dışında kimseye güveni kalmamıştır. İstanbul'dan bir an önce gitmeyi dener ama başaramaz. Öğrendiklerinin yükü altında ezilen Ali kafasını dağıtmak üzere gittiği barda Bora ile tanışır. Bora da tıpkı onun gibi, hayatta yalnızdır. Derin, babasının şantajı yüzünden evine dönmüştür ancak ailesini korkutacak boyutta neşelidir. Yiğit'le akşam yemeğine çıkmak dahil, görünürde kendisinden beklenen her şeyi yapar, ama her fırsatta kendince meydan okur. Ali'nin acısına tanık olan Aslı ise ona duyduğu aşkla arkadaşlığı arasında kalır. Ali ile Derin'i barıştırma çabaları sonuç vermez. İstanbul'daki son gecesinde, Ali'yi hedef alan saldırı, Şahin ve Rauf'un da hayatını tehlikeye atar.

YORUMLAR
  Ülke yöneten kadınlar
Ülke yöneten kadınlar