A24.com.tr » teknoloji » BTK video yarışmasına nasıl katılınır?

BTK video yarışmasına nasıl katılınır?

BTK video yarışmasına nasıl katılınır?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu İnternettesin! Güvende misin?” konulu Çek-Gönder Video Yarışması düzenlemeye hazırlanıyor.

 BTK'dan gemçlere özel video yarışması düzenliyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu gençlerin ve çocukların interneti daha bilinçli ve verimli kullanması için farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Bu amaçla da “İnternettesin! Güvende misin?” konulu Çek-Gönder Video Yarışması düzenlemeye hazırlanıyor.

BTK ev sahipliğinde 7 Şubat 2017 Dünya Güvenli İnternet Günü için tüm dünya ile eş zamanlı gerçekleşecek olan etkinlikte Güvenli İnternet Merkezi'nin tanıtımı yapılacak.

Yarışmaya, 5. Sınıftan 12. Sınıfa kadar Türkiye'de eğitim alan tüm öğrenciler katılabilecek. Öğrenciler, en fazla 60 saniyelik videolar ile BTK'nın sitesinden başvuru formunu doldurarak katılabilecekler.

BTK Kurum Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, Kurum Başkan yardımcısı ve İnternet Daire Başkanı Dr. Ahmet Kılıç, BTK Basın Müşaviri Mehmet Davut Göksu, TRT Çocuk danışmanı-sanatçı Hüseyin Goncagül ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanı Dr. Ahmet Recep Tekcan’ın jüri olacağı yarışmada seçilecek en iyi video ile dereceye giren on öğrencilere çeşitli ödüller verilecek. İşte o ödüller:

5-6-7-8.sınıfların ödülleri:

1. Video 5000 TL Eğitim Bursu
2. Video 3000 TL Eğitim Bursu
3. Video 1500 TL Eğitim Bursu
Mansiyon 2 Kişi 1000 TL Eğitim Bursu

9-1011-12. sınıfların ödülleri:

1. Video 7000 TL Eğitim Bursu
2. Video 5000 TL Eğitim Bursu
3. Video 3000 TL Eğitim Bursu
Mansiyon 2 Kişi 1500 TL Eğitim Bursu

Yarışmaya başvuru için son tarih ise 30 Ocak 2017 olarak belirlendi.

YORUMLAR
  Kikirik'in büyük değişimi
Kikirik'in büyük değişimi