A24.com.tr » magazin » Boşanma arefesindeki Nez, İrem Derici'nin eskisiyle yakalandı

Boşanma arefesindeki Nez, İrem Derici'nin eskisiyle yakalandı

Boşanma arefesindeki Nez, İrem Derici'nin eskisiyle yakalandı

Uzun yıllardır ortalıklarda görünmeyen şarkıcı Nez, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu Eylem Server Ünüvar ile boşanma arefesindeyken radyocu Rıza Esendemir ile yakalandı.

 Aldatma skandallarının sıkça yaşanmaya başlandığı magazin dünyasında, uzun bir süredir gündeme düşmeyen Nez'de kendine yer buldu.

Boşanma aşamasında olan şarkıcı Nez, meslektaşı İrem Derici'nin eski eşi, radyocu Rıza Esendemir ile önceki akşam Arnavutköy'de bir mekan çıkışı görüntülendi.

"BİZ ÇOK ESKİ ARKADAŞIZ"

Birlikte aynı taksiye binen ikilinin telaşlı halleri dikkat çekti. Nez, fotoğraflarını çeken muhabirleri şu sözlerle uyardı: "Rıza Bey ile çok güzel bir program yaptık. Onu kutladık, altında sakın başka bir şey aramayın. Biz çok eski arkadaşız."

ADRIANA'YA MEYDAN OKUMUŞTU

Öte yandan güzel şarkıcı hafta sonu verdiği bir röportajda "Kendinizi seksi buluyor musunuz?" sorusuna, "Tabii. Beni alın Adriana Lima'nın yanına koyun, ondan daha fazla kafaları çevirtirim" cevabını vermişti.
İkili böyle görüntülendi;

Gülben Ergen'in yasak aşk skandalının ardından nevri dönen magazin dünyasında her gün yeni bir aldatma yakalanma olayları yaşanmaya başladı. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen Nez, daha kocasından boşanmadan başka bir erkekle yakalandıktan sonra 'sadece arkadaşız' moduna çabuk adapte oldu.

YORUMLAR
  Kikirik'in büyük değişimi
Kikirik'in büyük değişimi