A24.com.tr » medya » Bodrum Masalı 21. bölüm fragmanı- Evren’i geri kazanma planı

Bodrum Masalı 21. bölüm fragmanı- Evren’i geri kazanma planı

Bodrum Masalı 21. bölüm fragmanı- Evren’i geri kazanma planı

Timuçin Esen ve Şevval Sam'ın yer aldığı Bodrum Masalı bu akşam 20. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin gelecek hafta yayınlanacak 21. bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Bodrum Masalı 20. bölümü 22 Ocak Pazar akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Bodrum Masalı 21. bölümde neler olacak?

Bodrum Masalı dizisinin 20. bölümünün tamamını ve 21. bölüm fragmanını haberimizden full olarak izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Timuçin Esen Şevval Sam'ın oynadığı Bodrum Masalı dizisi yeni bölümü ile 29 Ocak Pazar akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak. 

BODRUM MASALI 20. BÖLÜM ÖZETİ

Faryalı teknesi patlayan Süha Reis’i beklemeye devam etmektedir. Kuzey Işıkları’nın Uzay olduğunun ortaya çıkmasının ardından Aslı ve Ateş gerginlik yaşar. Alara da bir yandan Uzay’ı Aslı’ya yardım etmekten vazgeçirmeye çalışır.

Gözde karnındaki bebeği de kullanarak Evren’i geri kazanma planını başlatır. Evren boşanma davası duruşması için geldiği adliyede ailesini ikna etmeyi dener, Ergüvenler duruşmada büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Uzay ilk denemede başarısız olsa da Aslı’ya annesini bulma konusunda yardım etmekte kararlıdır.

DİZİNİN KONUSU

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları

YORUMLAR
  Google'ın en şanslı çalışanları: Zooglers
Google'ın en şanslı çalışanları: Zooglers