Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş-Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

A24.com.tr » spor » Beşiktaş-Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş-Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş Adanaspor'u konuk ediyor. Peki Beşiktaş-Adanaspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

 UEFA Avrupa Ligi’nde erken havlu atan Beşiktaş, bu akşam tüm gücüyle Spor Toto Süper Lig’e dönüş yapacak.

Geçen sezon elde ettikleri şampiyonluğu bu sezon da tekrarlamak için geri sayımda bulunan Kara Kartal, 28. haftanın kapanış mücadelesinde Adanaspor’la karşı karşıya gelecek. 40 bin taraftarı önüne kazanmak için çıkacak olan Şenol Güneş’in öğrencileri, rakibini etkili hücumcularıyla yıkıp sıralamadaki takipçileriyle olan farkı daha da açmayı hedefliyor. 27. haftayı 61 puanla kapatan Beşiktaş, bu akşam kazanırsa puanını 64’e çıkarıp haftayı 2 puan kaybıyla kapatan en yakın takipçisi Başakşehir’le olan farkı tam 7’ye çıkaracak.

Beşiktaş-Adanaspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

24 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Maçın canlı-grafikli ve spikerli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Bu karşılaşma öncesinde Başakşehir ile arasında 4 puan fark bulunan Beşiktaş rakibini geçerse puan farkı 7'ye çıkacak. Siyah-beyazlı takım Süper Lig'de bu sezon Vodafone Arena'da hiç maç kaybetmedi. 13 maça çıkan Beşiktaş 3 kez berabere kalırken 10 rakibine de geçit vermedi.

Süper Lig'in en alt sırasında bulunan Adanaspor çıktığı 27 maçta 5 galibiyet 5 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı. Turuncu-beyazlı ekip 18. sırada ve 20 puanı var.

Beşiktaş-Adanaspor Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş

Fabri
Gökhan
Marcelo
Tosic
Beck
Atiba
Oğuzhan
Adriano
Talisca
Babel
Aboubakar

Adanaspor

İtandje
Didi
Ramos
Emre Uğur
Halil Ibrahim
Bekir
Tevfik
Koman
Roni
Ahmet Dereli
Reynaldo

‘Kazanarak devam edeceğiz’

Adanaspor mücadelesi öncesinde dün akşam yapılan son takım çalışmasında oyuncularıyla biraraya gelen teknik direktör Şenol Güneş, yıldızlara uyarılarda bulundu. Güneş, “Avrupa dönüşü ligde kimle oynarsanız oynayın o maç zorlu geçer. Evimizde bizi Adanaspor’la zorlu bir karşılaşma bekliyor. Ligdeki tüm rakip takımlara bakışımız aynı olmalı. Adanaspor’un sıralamadaki yerine bakarak hareket edersek sıkıntı yaşarız. 90 dakika boyunca aynı ciddiyetle sahaya çıkıp sadece işimizi yapacağız. Lyon’a elendik ve Avrupa defteri artık bizim için kapandı. Şimdi bize taraftarımız önünde kazanarak ligde yolumuza devam etmek yakışır” diyerek hedefi gösterdi

Kartal’da 2 eksik var

Siyah- Beyazlılar’da bu akşam oynanacak Adanaspor mücadelesi öncesinde 2 eksik bulunuyor. Beşiktaş’ta cezalı konumda bulunan Cenk Tosun, bu akşam takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Ek olarak sağ arka adalesindeki sorunu süren Ricardo Quaresma’nın da bu akşamki mücadelede riske edilmesi beklenmiyor.

Adana’da tek fire!

Süper Lig’deki kötü gidişata son vermek için çaba gösteren Adanaspor, bu akşam Vodafone Arena’da oynayacakları zorlu maçta 1 oyuncusundan yararlanamayacak. Konuk ekipte Cem Özdemir, sarı kart cezalısı olması sebebiyle bu akşamki karşılaşmada sahadaki yerini alamayacak.

Marcelo Guedes yerine dönüyor

Avrupa Ligi’nde Lyon ile oynanan rövanş maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Marcelo Guedes, Adanaspor karşısında sahadaki yerini alacak. Brezilyalı futbolcunun yokluğunda hep savunmada sıkıntı dolu anlar yaşayan Siyah-Beyazlılar, onun dönüşüyle rahat bir nefes alacak. Bu sezon tartışmasız Kartal’ın en istikrarlı performans gösteren isimlerinin başında gelen tecrübeli stoperin yanında ise Dusko Tosiç’in oynayacağı öğrenildi.

Sınırda 3 Beşiktaşlı var

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Adanaspor’u Vodafone Arena’da ağırlıyacak olan Siyah-Beyazlılar’da 3 isim, sahaya kart sınırında çıkacak. Kara Kartal’da; Dusko Tosiç, Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan 3’lüsünden biri, bugün kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta Başakşehir’le deplasmanda oynanacak mücadelede görev yapamayacak.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler