Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği maç özeti goller

A24.com.tr » spor » Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği maç özeti goller
Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği maç özeti goller

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda lider Beşiktaş, sahasında grup sonuncusu Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Karşılaşma yayın hayatına yeni başlayan A2'de ekranlara geliyor.

Spor Toto Süper Lig'e Osmanlıspor'u yenerek iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, bugün kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Siyah beyazlı takım yedek ağarlıklı çıkacağı bu maçıda kazanmak istiyor. Beşiktaş - Darıca Gençlerbirliği maçını canlı izlemek için ise doğru adrestesiniz. A2 Tv frekans ayarları ve Beşiktaş - Darıca Gençlerbirliği maçı canlı izleme sayfasını bu başlık altında bulabilirsiniz. İşte maç öncesi tüm detaylar ve a2 tv frekansı...

A2 TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Maç öncesi gelişmeler...

BEŞİKTAŞ, MAÇ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Darıca Gençlerbirliği ile Vodafone Arena'da oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.
Beşiktaş, saat 18.00'de Vodafone Arena'da Darıca Gençlerbirliği ile Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacak.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ, KADER MAÇI İÇİN İSTANBUL'A GİTTİ

Spor Toto 3. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. hafta maçında deplasmanda Beşiktaş'la oynayacağı kader maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hareket etti.
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. hafta maçında yarın deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hareket etti. Tarihinde ilk defa Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Darıca Gençlerbirliği, Beşiktaş ile yarın kader maçına çıkacak. İki takım arasındaki mücadele saat 18.00'de Vodafone Arena'da oynanacak.

"BEŞİKTAŞ'IN ÜSTÜNLÜK SAĞLAMASINI ENGELLEYECEĞİZ"

Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, "Biz Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz. Ona göre gerekli çalışmaları yaptık. Oyunculara taktik anlayış içerisinde maçı elimizde tutmaya çalışacağız. Beşiktaş'ın üstünlük sağlamasını engelleyeceğiz. İkinci bölgede oyunu sıkıştırıp, kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışacağız. Oyuncularım gerekli mücadeleyi yapıp puan veya puanlar almaya çalışacaklar" dedi.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler