A24.com.tr » politika » Başbakan Kazan'da halka seslendi

Başbakan Kazan'da halka seslendi

Başbakan Kazan'da halka seslendi

Darbe girişiminin ana noktalarından olan Ankara Kazan'da konuşan Binali Yıldırım bölgede bulunan Akıncı Üssü'nün kapatılacağını söyledi.

 Başbakan Binali Yıldırım, Akıncı Üssü’nün bulunduğu Kazan’da konuştu. Yıldırım, "Sizler tek yürek oldunuz, tek bilek oldunuz, darbecilerin önünde dimdik durdunuz. Şimdi buradan, Kazan Meydanı'ndan bütün herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacaktır ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek" dedi.

"BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ"

Başbakan Yıldırım, "Bu milletin canından, kanından, dişinden tırnağından artırarak verdiği paralarla alınan o tanklar, o uçaklar, o helikopterlerden bombaları, mermileri acımasızca sizin üzerinize atanların hesabını soracağız, burunlarından fitil fitil getireceğiz" diye konuştu.

"O TERÖRİST BAŞINI İLLA DA GETİRECEĞİZ"

Fetullah Gülen'in Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili Yıldırım, "Şunu bilmenizi istiyorum, bu aziz vatanı, bu aziz milleti bölmeye, parçalamaya hiç ama hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Bu darbenin sorumlusu Amerika'daki o terörist başını illa da getireceğiz, Türkiye'ye getireceğiz." dedi.

"TANKLARIN ÇIKTIĞI BÜTÜN KIŞLALARI KAPATACAĞIZ"

Yıldrım, "Tankların çıktığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz, oralar piknik alanı olacak. Tankların Ankara ve İstanbul'da ne işi var. Onların yeri dümanların olduğu mevzilerdir."

YORUMLAR
  Şahan Gökbakar, Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile aynı projede buluşuyor
Şahan Gökbakar, Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile aynı projede buluşuyor