A24.com.tr » magazin » Başak Dizer, Nurten Tatlıtuğ'la ilgili ilk kez konuştu

Başak Dizer, Nurten Tatlıtuğ'la ilgili ilk kez konuştu

Başak Dizer, Nurten Tatlıtuğ'la ilgili ilk kez konuştu

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un şubat ayında evlendiği stil danışmanı eşi Başak Dizer, aralarının bozuk olduğu konuşulan kayınvalidesiyle ilgili ilk defa açıklama yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Tuba Büyüküstün ile oynadığı Cesur ve Güzel adlı dizi, izleyicilerden büyük beğeni alıyor.

Nişantaşı’nda bir gözlük markasının tanıtım davetine katılan Başak Dizer, dizideki öpüşme sahnesine övgüler yağdıran kayınvalidesi hakkında ilk kez konuştu.

Hürriyet’in haberine göre, Tatlıtuğ'un sosyal medyadaki hiçbir paylaşımını beğenmemesi ve “Cesur ve Güzel” dizisindeki partneri Tuba Büyüküstün'e övgüler yağdırması hakkında sorular sorulara içtenlikle gülümsedi ve cevap verdi:

“Aramızda sorun yok.”

NELER OLMUŞTU?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün oynadığı, Star TV’deki ‘Cesur ve Güzel’in son bölümündeki öpüşme sahnesi dikkat çekti. Seyircinin sosyal medyada da paylaştığı romantik sahnelere Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ kayıtsız kalmadı. Instagram hesabından “Yılın en yakışan çiftisiniz, maşallah size. Her ikinizi de Rabbim nazardan korusun ” diye yazdı.

Oğlu Kıvanç’ı, Tuba Büyüküstün ile yakıştıran Nurten Tatlıtuğ’un gelini Başak Dizer’in hiçbir paylaşımına yorum ve beğeni yapmaması dikkat çekiyor. Gelin-kaynana birbirlerini sosyal medyada takip etmiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, Şubat 2016’da Paris’te evlendi. Bu evliliğe sıcak bakmadığı bilinen Nurten Hanım gelini Başak Dizer ile hiç bir araya gelmedi.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin çocukken çektirdiği resimler ve bugünkü halleri
Ünlü isimlerin çocukken çektirdiği resimler ve bugünkü halleri