A24.com.tr » medya » Bana Sevmeyi Anlat 21. Bölüm fragmanı - Çiçek’in ortadan kaybolması

Bana Sevmeyi Anlat 21. Bölüm fragmanı - Çiçek’in ortadan kaybolması

Bana Sevmeyi Anlat 21. Bölüm fragmanı - Çiçek’in ortadan kaybolması

Başrollerinde Kadir Doğulu ile Seda Bakan'ın oynadığı FOX TV'nin sevilen dizisi "Bana Sevmeyi Anlat"ın 23 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek 21. bölümünün fragmanı yayınlandı.

Bana Sevmeyi Anlat, 16 Ocak Pazartesi günü 20. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi, yeni bölümü ile yine dizinin takipçilerini ekranlara kilitledi. Berna'nın Haşmet ile özel konuşmasının gündem olduğu dizide Alper ile Leyla arasında başlayan yakınlaşma dikkatlerden kaçmadı. Haşmet Berna'ya yaptığı teklifi kabul etmesi halinde hayat boyu mutlu olacağını söylerken son bölümde ihanet tartışmaları devam etti.

SON BÖLÜM FRAGMANI

Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm öncesi dizinin takipçileri Berna-Leyla ve Alper üçgeninde yaşanacak olan yeni gelişmeleri merakla beklemeye başladı. Bana Sevmeyi Anlat 21. bölüm fragmanı henüz çıkmadı. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bana Sevmeyi Anlat’ın son bölümünde Çiçek’in ortadan kaybolması üzerine anne ve babası büyük bir panik yaşadı. Çiçek’in kaybolduğu bilgisi televizyon haberlerinde de yer alırken Alper kızı için bastırdığı kayıp ilanlarını farklı bölgelere yapıştırarak kızını aramaya devam etti. Çiçeğin kaçırıldığını öğrenen Alper öfkeden çılgına dönerken Berna Çiçek’i kaçıran kişinin kendisini taciz ettiğini dile getirdi. Berna’nın anlattıklarına inanmayan Alper kendisinin aldatıldığını düşünürken “Hala hikaye anlatıyorsun” diyerek karısına saldırdı. Çiçek’i kaçıran kişi ise yakalanacağını anlamasının ardından Berna’yı silah ile rehin aldı.

YORUMLAR
  Sanat dünyası Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan)'ın ardından neler söyledi?
Sanat dünyası Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan)'ın ardından neler söyledi?