A24.com.tr » politika » Bahçeli'den OHAL'e destek açıklaması

Bahçeli'den OHAL'e destek açıklaması

Bahçeli'den OHAL'e destek açıklaması

MHP teşkilatlarıyla bayramlaşan genel başkan Devlet Bahçeli, burada gerçekleştirdiği konuşmasında 15 Temmuz darbe girişime atıfta bulunarak, OHAL'in uzatılması gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli, partililerle bayramlaştı. Düzenlenen etkinlikte kürsüye çıkan MHP lideri, 15 Temmuz'da Türk halkının ve devletinin ortadan kaldırılmasının amaçlandığını ifade ederek, OHAL'in uzatılması konusunda hükümete çağrıda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partililerle yaptığı bayramlaşma sırasında, 'OHAL devam etmelidir' açıklamasında bulundu. Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne "siyasi şov" diyen Bahçeli, "Sözlü, sazlı adalet arayışıyla Türkiye'nin Ankara'dan İstanbul'a geçiş güzergahında gösteri yapmaya gerek yoktur." diye konuştu.
 

PKK VE FETÖ İLE MÜCADELEDE KARARLILIK VURGUSU

"Türkiye ciddi bir darbe teşebbüsüyle karşı karşıya kalmıştır. Öte yandan referandum yapılmıştır. Bu süreçte uyum yasalarına öncelik verilmelidir. Bu süreçte PKK ve FETÖ'yle mücadele gevşetilmemelidir. 1 yıla yaklaşan süre içerisinde halen tespitte çaba sarf ederken Türkiye'de birçok şey olmaktadır, bunlara dikkat etmek gerekir. OHAL devam etmelidir, OHAL kapsamına dahil edilen unsurlar üzerinde kararlılıkla durulmalıdır. OHAL'i demokrasiye karşıt gibi algılayarak ortadan kalkmasını isteyenler haddini bilsin. Ne düşünüyorsa onu açıkça söylemeli. OHAL'i bahane ederek 15 Temmuz vahşiliğine örtülü olarak destek çıkmamalıdır."

"TÜRKİYE'Yİ KAOSA VE CEPHELEŞMEYE SÜRÜKLÜYOR

CHP'nin, Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşüyle ilgili de konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli," Türkiye'yi kaosa, cepheleşmeye, karanlığa sürüklemeye ve siyasi şov yapmaya kimsenin hakkı yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi, kalan süre içerisinde kendisine çeki düzen vermelidir. Sözlü, sazlı adalet arayışıyla Türkiye'nin Ankara'dan İstanbul'a geçiş güzergahında gösteri yapmaya gerek yoktur." dedi. 

YORUMLAR
  Göçmenlerin hayat standardı olarak en rahat yaşadığı ülkeler
Göçmenlerin hayat standardı olarak en rahat yaşadığı ülkeler