A24.com.tr » yaşam » B.Çekmece'de denize giren iki genç boğuldu

B.Çekmece'de denize giren iki genç boğuldu

B.Çekmece'de denize giren iki genç boğuldu

B.çekmece'de denize giren 4 lise öğrencisinden 2'si boğularak hayatını kaybetti.

 Büyükçekmece'de denize giren 4 lise öğrencisinden 2'si boğularak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gençlerin yakınları sinir krizi geçirirken, gençlerin cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Acı olay, Celaliye Sahili'nde dün öğleden sonra saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Silivri İbrahim Yirik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 4 arkadaş, denize girmek için sahile gitti. 4 arkadaş denizde yüzerken, denizde dalgalar oluştu. Dalgaları gören Yusuf A.(15) ve Ömer Ç.(16) kıyıya çıktı. Dalgalarla boğuşan Enes Yılmaz (15) ve Günay Tavlı (17) ise bir türlü sahile ulaşamadı. Dalgalara kapılan iki genç, bir süre sonra gözden kayboldu.

2 SAAT SONUNDA CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Kıyıya çıkmayı başaran Yusuf A. ve Ömer Ç. ile çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Deniz polisi, Celaliye Sahili açıklarında yaklaşık 2 saat boyunca arama çalışması yaptı. Aramalar sonucu Enes Yılmaz ve Günay Tavlı'nın cansız bedenleri bulundu. Hayatını kaybeden gençlerin yakınları sinir krizi geçirirken, gençlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

AYNI BÖLGEDE 5 KİŞİ DENİZ BİSİKLETİYLE DALGALARA YAKALANMIŞTI

Aynı bölgede 18 Ağustos 2014 tarihinde deniz bisikleti ile açılan Şükrü Kahraman, Mikayıl Çelik, Yusuf Büyükizgi, Serdar Demir ve Doğan Demir dalgalara yakalanınca denizde kaybolmuştu.

YORUMLAR
  Ünlülerin gerçek isimlerini biliyor muydunuz?
Ünlülerin gerçek isimlerini biliyor muydunuz?